Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:51 | januari 2, 2014

Tjejmys

Hej min vän. Hoppas allt är väl.
Nu ska jag och Liv iväg på äventyr 🙂

20140102-115609.jpg
Vad gör du idag?
Vi hörs senare.
All Kärlek ❤️


9 kommentarer9 kommentarer om “Tjejmys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygga brillor. Vart har du köpt dom? 🙂
  Idag ska jag bara ligga i sängen och kolla på film eftersom jag har otroliga mag och ryggsmärtor..
  Hoppas ni får en mysig dag tillsammans. 🙂
  Önskar jag också hade sådana dagar.
  Puss & kram❤️

  Svara
 • Åh vad mysigt! Du passar grymt bra i brillorna, skitsnyggt!
  Hoppas ni får en fin dag du och Liv! Själv har jag inget inplanerat förutom några ärenden på stan 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah jag måste bara få fråga hur många år det skiljer på tjejerna? det verkar vara en sån perfekt åldersskillnad 🙂 sen undrar jag lite om du har något tips för att slippa bristningar. Jag väntar en flicka som är beräknad att komma om två månader. kram

  Svara
 • Fin du är Hannah ❤❤

  Svara
 • Hej, otroligt fina bilder från Nyårsafton på dina tjejer, vilka gulliga/matchande/ kläder 🙂 Kommer ni att bo på Koh Lanta igen? Förra året (2013) var vi där samtidigt som er och bodde i närheten och såg er på lite olika retauranger , bl a ThaiCat 🙂 Vi åker dit i mitten på februari igen.
  Hoppas att ni får det lika fantastisk som förra året, jag fick tips från din blogg på några bra ställen. Tack för det 🙂

  Svara
 • Snyyggoooo!!!

  Svara
 • Galet snygg!! Å ni är så fina på bilden!
  Å vad mysigt med disney on ice 😉 ( såg hos Niinis)
  Har inte varit där med barnen någon gång, måste styra upp de till nästa gång.
  Hoppas ni har en fin kväll! Kramar om <3

  Svara
 • Hej! Jag har precis hittat hit av en slump och jag brukar aldrig läsa andras bloggar men måste kolla din!
  Ville igentligen bara skriva att du är så vacker på bilden med uppsatt hår och glasögon.
  Vad gör ni i Thailand? Är det jobb?
  Kram

  Svara
 • Kul att du hittade hit 🙂 Tack snälla för komplimangen. Vi är här med familjen och jag jobbar en dag i veckan annars föräldraledig. Peter jobbar som vanligt. Vi kan sköta det mesta, som JOOLZ och FEMME med en laptop. Perfekt!

  Svara