Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:38 | januari 8, 2014

Framme

Hej min vän. För några timmar sedan kom vi fram till Koh Lanta. Ett helt dygn tog det från dörr till dörr. En lååång resa. Den som sov längst var Liv, men två timmar är inte särskilt länge. Alla barnen höll sig vakna hela resan, även Vida. Den lilla tokan somnade inte förrän vi kom fram. Hur sjutton orkade hon vara vaken så länge? Och inte satt hon still en enda sekund heller. Kände ett tag att jag ville kliva rakt ut ur planet 🙂
När vi mellanlandade i Bangkok var det inget gnäll. Tror det var jag som var tröttast.

20140108-213150.jpg

20140108-213242.jpg
Vida satt i en liten bagagevagn och tittade på allt som hände runt omkring henne på flygplatsen. Trött och helt vinglig men somnade ändå inte.
När vi väl kom fram till vårt fina hus så tog Peter, William, Mio, Liv och Vida sig ett dopp i poolen när jag packade upp.
Sedan lade sig jag och flickorna oss och sov och vaknade flera timmar senare. Så skönt. Nu är klockan tio på kvällen här (vi är sex timmar före svensk tid), det är becksvart ute och jag har fortfarande inte sett mig omkring. Men jag har ju mer än två månader på mig 🙂
Har bara gått en sväng till Sai Naam, med flickorna, och köpt glass.

20140108-214110.jpg

20140108-214146.jpg
Imorgon ska jag bege mig ut och ta massor av fina bilder så du kan vara med på resan… i alla fall på ett litet hörn 🙂
Stor kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Framme”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha det underbart! Så ljuvligt att få vara tillsammans med familjen så länge som ni ska vara!
  Kram

  Svara
 • Skönt att resan har gått bra! Otroligt att minsta skruttan inte somnade 🙂 Hoppas ni får en fantastisk tid i Thailand, skall bli roligt att få följa med (på ett litet hörn) 🙂
  Ha det gott!
  Kram kram

  Svara
 • Vad underbart! Nyfiken på hur ni fått ledigt från barnens skola. Hade själv gärna velat göra något sånt här men undrar lite kring det rent praktiska. Är det jobb eller semester ni är på?
  Kram på er!

  Svara
 • Skönt att resan gick bra och att ni kom fram säkert! Var rädda om er! ♥

  Svara
 • Hej Hanna
  Du får gärna lägga ut lite bilder från Sai naam lanta, vi kommer ner den 3 mars och ska bo där. Det skulle vara jättekul att få se hur det ser ut som. Jag kan tipsa er om att besöka ” Dreamy spa” där hela familjen kan få underbar massage. Faim de loupe har gott fika och riktigt kaffe. Tavern har underbart grillat kött och ENORMA portioner ( boka gärna bord eller ät tidigt) Lanta sea food ( inne i Saladan) har supergod mat, dit går många thailändare för att äta sin middag.
  Med vänliga hälsningar
  Anna Norberg från Härnösand

  Svara
 • Härligt att det gick bra !
  Kram Jerry & Charlotte

  Svara
 • Skönt att resan gick bra. Tänk att Vida varit vaken i ett helt dygn

  Svara
 • Gott att vara framme!

  Svara
 • Verkar inte som hela mitt inlägg kom inte med… Vi kommer till Koh Lanta den 11/2 och skall bo på Sai Naam, min svåger driver restaurangen på Sai Naam. Vore jättekul att se lite bilder och få tips om omgivningarna!

  Svara
 • Bor ni på samma ställe som förra gången?

  Svara
 • Ska ni bo i samma hus som förra gången?

  Svara
 • Nope, inte samma.

  Svara