Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:13 | januari 10, 2014

Zzzzznark

Hej min vän. Vi börjar sakta, väldigt sakta, komma in i rätt dygnsrytm. Vida vaknar två på natten och är vaken till sex på morgonen. Zzzzzzzz.
Liv och pojkarna har vaknat mellan fyra och halv fem och varit pigga. Med andra ord så sover jag och Peter ingenting. Jag som är beroende av min sömn, minst sju timmar varje natt, går runt som en zombie. Längtar till mitten på nästa vecka då vi är inne i vardagen, tiden och rutinerna.
Har träffat några vänner som jag lärde känna här förra året. Det är flera familjer som gör en sådan här resa igen. Linn och hennes familj var några vi lärde känna förra året och i år bor vi grannar 🙂

Har ätit en av mina favoriträtter, Larb Thai salad. Spicy och gott!


Idag var det nagel- och ansiktsmålning för barnen på Sai Naam. Till Livs stora lycka 🙂 Hon har längtat efter att få naglarna målade i vackra färger och mönster.


Idag blev det blåa naglar med glitter och blommor.


Vem vill lägga in sig på den här skönhetssalongen runt hörnet? 🙂 Solskydd smakar gott, tycker Vida.


Ikväll ska vi ner till en strandrestaurang med vänner och äta middag. Efter middagen är det fireshow på ett ställe som heter Indianen. William och Mio körde fireshow där förra året och om några veckor kommer de nog göra det igen. Viktigt att de övar utan eld först. Man glömmer fort.
Önskar dig en fin dag. Glöm aldrig bort att du är värdefull.
All Kärlek ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Zzzzznark”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch vad jobbigt med sömnen, men förhoppningsvis är ni alla inne i rytmen snart <3
  Vad kul att det är flera familjer som gör samma resa som ni och att ni får träffas och umgås igen. Ha en fin kväll! 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Låter helt underbart! Förra året foljde jag din blogg konstant när ni var i Thailand, sedan glömde jag bort den litegrann, men nu är jag tillbaka! Är ett stort Thailandsfan men gillar nog östkusten mer. Fast kan mycket väl tänka mig Koh Lanta igen nu när jag har två små barn på 0 och 3 år.
  Hade ni planerat den här resan länge eller kom längtan tillbaka nu i vinter om att åka tillbaka?
  Hur fungerar det med att ”byta” till svenska skolan i stället för undervisning hemma?
  Ha en fantastisk semester nu, unnar verkligen alla att få uppleva något sådant här. Det gör gott för både själ, kropp och knopp.

  Svara
 • Hur här detta hus jämfört med det ni hade förra året? vad kostar det i månaden att hyra?

  Svara
 • Läste ditt inlägg som vilken dag som helst, men när jag kom längst ner och läste din fina hälsning ”glöm inte bort att du är värdefull” brast det helt plötsligt. Som en blixt från klar himmel. Tror jag behövde höra det idag. Tack

  Svara
 • Det både låter och ser helt fantastiskt ut ( inte sömnbristen då förstås). Jag saknar semester, trots att vi bor utomlands ( Spanien). Men det blir ju liksom vardagsliv här också.
  Vi får se om vi kan få till en resa till ett annat land snart, det hade jag behövt
  Kram jess
  http://www.annorlundaunderbara.com
  Jag utmanar de 9 största mäklarna

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vill bara säga att jag älskar att följa din blogg där du på ett fantastiskt sätt låter oss följa dig i ditt liv.
  Du har så fina barn men jag måste bara få säga att lilla Vida är en helt underbart fantastiskt söt liten gofis <3
  Kram på er!!

  Svara