Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:07 | januari 11, 2014

Fireshow

God morgon min vän. Hoppas att allt är väl och att du är vid gott mod. Skriv gärna och berätta något. Tåls att säga igen för jag blir verkligen glad av att höra från dig, om vad som sker i ditt liv och hur du mår.
Vi ska strax äta frukost. Tredje morgonen i paradiset. Känns underbart, särskilt då Vida har sovit hela natten! Alla gick vi och lade oss vid tio på kvällen och sov hela natten. Vida fick jag väcka vid åtta och de andra barnen vaknade av sig själva strax innan. Håller tummarna för att det här håller i sig 🙂
Igår mötte vi upp Linn och hennes familj för middag på stranden. Lite av en tradition. Varje fredag är det fireshow på ett ställe som heter Indianen. Flera barn från skolan kör eldshow där med brinnande pojer och drillstavar.

Vida älskar att leka i sanden. Hon satt länge och lekte innan middagen serverades.Mio och William övade med sina lys-pojer för att bli redo att någon fredag framöver också få köra fireshow.


Vi var tidiga så det var fortfarande lugnt på Indianen men när showen började var det fullt.Barnen satt i sanden och tittade på showen.


Nu väntar fyra hungriga barn på frukost.
Hej på en stund.
Stor Kram ❤


25 kommentarer25 kommentarer om “Fireshow”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finis!
  Ja, vad ska jag säga mer än att mitt liv bara blir sämre och sämre känns det som. Skulle bara vilja sätta mig på första bästa plan till Thailand och aldrig mer komma tillbaka..
  Och förutom en speciell person som jag känner att jag just ju inte vill vara nära, så är det väldigt bra.
  Jag har underbara vänner och människor runt omkring mig som gör mig glad. 🙂
  Jag har även förmodligen fått praktik på en förskola i Helsingborg istället för att ”hänga” på arbetsförmedlingen, så det är jag extra glad över 😀
  Ni verkar ha det väldigt bra på er resa iallafall. Är inte ett dugg avundsjuk 😉
  Kramar i massor till er allihopa ❤️

  Svara
 • Hej.
  Ska bli kul att få vara med på er resa.
  Igår firade min man och jag att vi varit gifta i 44 år.
  Drack lite bubbel, åt god mat och lite vin till det.
  När det är jämna år med 5:a eller 0:a brukar vi åka nånstans
  så det får bli nästa år det.
  Hälsningar Trelleborg.

  Svara
 • Jag vet inte varför jag skriver.. Kanske skönt att få skriva till ngn som inte vet allt eller egentligen bryr sig.. Har ett helvete på jobbet. Mina bästa vänner har huggit mig i ryggen så många gånger att jag i dagsläget knappt orkar skapa nya kontakter. Min bästa vän fick häromdagen mitt drömjobb som jag kämpat för i 8 år. Träffar en man som inte är från Sverige, han är fantastisk. Men min bror har tagit avstånd från mig pga av han ursprung. Min mamma, som är den bästa mamman i världen, åker på en 2 månader lång resa om en månad och jag vet ärligt inte hur jag ska klara mig utan henne nästgårds… I mars börjar jag skolan som kostat mig multum. Har inte gått i skolan sen 9an och är livrädd. I och med skolan måste jag lämna bort min fina hund som jag tillfälligt tagit över då min vän flyttade till Australien i somras. I maj har min kusin bröllop, jag ska vara tärna. Klänningen som beställdes var naturligtvis för liten och jag känner mig som en val…
  Har läst din blogg länge. Det sårar mig så mycket att folk kommenterat om dina tidigare förhållanden och barn. Du verkar vara en så glad och snäll människa. Genomsnäll…
  Ibland behöver man bara skriva av sig.. Även om det blev lite gnälligt här.
  Hoppas er tid i Thailand blir fantastisk. Jag är väldigt avundsjuk på din familj och din plats i livet..

  Svara
 • Godmorgon från Sverige!
  Här äts det för fullt. Har en 8 veckors tjej som är hungrig.
  Sen ska vi somna om. Idag blir det en sväng in till Gävle. Lite shopping som måste göras.
  Ni ser ut att ha det helt underbart! Njut av varje sekund!
  Kram Jossa.

  Svara
 • Hej!
  Vad fint och underbart ni verkar ha:)
  Ska bli roligt att få följa med på er resa här!
  Ha det så bra!
  Kram

  Svara
 • God morgon ( klockan är strax efter 8 i Sverige) idag har vi 8.4 minus grader och det är vitt på backen.Ni må tro att jag längtar ner till Sai naam lanta. Vi flyger ut den andra mars och ser framemot att få gå på Indianen och ” hänga” lite. Men först hinner vi med en sväng till Vemdalen för att åka lite skidor. Ha de gott allihopa och va rädd om varann. Det är så himla kul att få läsa vad ni gör och titta på alla bilder, det värmer min kalla kropp.
  / Anna i Härnösand

  Svara
 • och titta på alla härliga bilder ….ska det ju stå i mitt inlägg såklart !!

  Svara
 • Gomörra! Ligger i sängen o laddar för spinning. Så bra med lite tips från dej när vi själva åker till koh lanta i februari med våra 4 barn. Kramen

  Svara
 • Hej Hannah! Det är verkligen härligt att följa era dagar i paradiset! Vi åker också till Koh Lanta om några veckor. Det blir vår femte gång i Thailand, men första på Koh Lanta, längtar så………
  Däremot har jag börjat bekymra mig över Denguefeber, det har jag aldrig gjort innan……
  Jag såg att ni använder myggarmband, vad är de för några och var är de köpta? De jag läste om på nätet bör inte användas av allergiker, så då då är det kört för alla utom mannen i vår familj…… Vilket myggmedel använder ni? Kan man använda det även i solen, för jag har förstått att den här sortens myggor är aktiva även på dagen.
  Jag hade oxå så himla gärna velat stanna längre o låtit barnen gå i skolan, men mannens jobb tillåter ingen längre frånvaro, så vi får nöja oss med två veckor!
  Ha en fortsatt härlig semester!

  Svara
 • God morgon från Skåne !! Här var det nästan vårväder igår mitt på dagen, solen sken och var nästan 9 grader i solen
  Dom har lovat snö ju , men jag tror tyvärr inte att vi får. Men jag längtar verkligen efter snö!
  Tack för era fina bilder på resa, oj så många som besöker Thailand just nu.
  Jag längtar tills värmen kommer till Rhodos , det är min Ö.
  Njut av era dagar och var rädd om varandra. Kram

  Svara
 • Hej!
  Härligt att se alla härliga bilder från koh lanta!
  Denna ö är som vårt andra hem och vi har varit där många gånger.
  Vi åker ner 19/2 och stannar i 6 veckor.
  Våra tre barn kommer att gå på lilla svenska skolan.
  Men först ska allt ordnas här hemma med att placera ut alla våra djur..
  Med 4 hästar ,5 katter , ett gäng höns och en hund, så är det lite att stå i..
  Mvh carina

  Svara
 • Så underbart det ser ut och låter! Killarna verkar längta efter att få köra sin eldshow igen 🙂
  Här hemma är det plötsligt 10-11 minus kallt och det har kommit lite snö, tjihooo! Äntligen något som lyser upp de annars så mörka dagarna och förhoppningsvis får det ligga kvar! 🙂
  Ha det gott i paradiset 🙂
  Kramar

  Svara
 • Åh Hanna, jag är så glad över att få följa med på er resa i år igen. Underbart mysigt att logga in, läsa och se vackra bilder. Härligt! Här hemma har vi precis vaknat efter stora sonens 18-årspartaj igårkväll. Lite slitna till mans, om man säger så. Idag väntar heldag med hans fotbollslag (träning, mat, tv-fotboll och dryck antar jag) och för oss andra är det röja hus och hem på programmet. Hoppas ni får en fin lördag…Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/01/10/han-som-idag-far-kopa-saval-toalettspray-som-lotter/

  Svara
 • Så härligt det ser ut!
  Och vilken fin dress vida har…något liknande hade varit fint på min yngsta dotter som är nästan precis lika gammal:) vi har precis varit på vår årliga solsemester men hon leker också med sand i detta nu: en slags gelé sand som hon fick i julklapp…
  Hoppas ni får en härlig tid och fortsatt god sömn!
  Kram

  Svara
 • Tack för alla fina bilder du delar med dig, jätteroligt att få följa er! KRam från Skåne

  Svara
 • Hej fina du!
  Idag ska jag klippa mig. Har bestämt mig för att fråga om de har något förslag på vad jag skulle passa i för frisyr. Har haft den här frisyren i 10 15 år nu. Spännande! Kram

  Svara
 • Hej gulliga Hanna.
  Vad mysigt ni har det. Tycker det är så roligt att följa dig i bloggen. Tänk att vara borta i värmen så många veckor, härligt. Ha det så bra och ta vara på tiden där. Kram Monika

  Svara
 • hej hanna o va ni har det mysigt o fint o fina barn har du jag är 51 år snart 52 år den 28 januari jag har artros i ryggen o fibromylagi i hela kroppen jg tar dan som den kommer …det är roligt o intressant o läsa din blogg….önskar dej mysig lörag kramisar christina..

  Svara
 • Hanna, jag har följt din blogg ett tag och du är inspirerande. Blir glad av att läsa din vardag. Känner igen mig på många plan. Jag hoppas ni njuter i Thailand . Jag känner Linn du får hälsa från Johanna och Marcus i Rättvik;-) må väl! // Johanna

  Svara
 • Jag och min sambo väntar vårat första barn, bara 13 dagar till bf, det skall bli så underbart 🙂 Så jag passar på att lata mig och bara vara på dagarna och självklart ladda inför vad som komma skall…
  Ha det så mysigt i paradiset! Stor kram Anna

  Svara
 • Hej Hannah.. Sitter faktiskt och ska boka flygbiljetter till mig och 6 månaders sonen till Koh Lanta den 4 februari.. 🙂 Lämnar stora sonen (13 år) och sambon hemma, dom får jobba och gå i skolan..
  Har en kompis med familj som åkte dit idag och ska stanna i två månader, så tänkte att eftersom jag är mammaledig och har tiden så varför inte hälsa på, plus att Lindas man ska åka hem 1 vecka och jobba och då slipper hon vara själv med sina kids.. Vart bor ni, hade vart såå kul att ses på en drink.. Vi har några gemensamma nämnare, känner Nina litegrann (bor i enköping) och är jättebra kompis med Anna (starwoman) och vi har även setts när ni hade bloggeventet här i stan.. Ha de bäst och skicka gärna ett mail eller svar här så kanske vi kan ses på ”ön”.. 🙂 Kram från Tessan

  Svara
 • Glad att ni mår bra och har det gott! Själv vill jag ha förändring i livet!!! Snart är det nu eller aldrig!!! Beslutet är mer eller mindre fattat!! Puss på er!!

  Svara
 • Jag tar examen om en vecka efter 3.5 år på universitetet och efter sammanlagt 17 år i skolan! Så härligt det ska bli! Om en vecka hämtar jag förmodligen hem min häst också, min första alldeles egna. Så lycklig!

  Svara
 • Hej Hannah, åh vad härligt ni ser ut att ha det! Njut nu ordentligt för tiden går så fort, tyvärr! Vill bara skriva och önska er en fortsatt bra vistelse i Thailand samt att tacka för den fina Me&I tröjan som jag vann! Den satt perfekt och är nu min nya favoritmyströja! 🙂 Kram Josefine

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad underbart ni verkar ha det! 🙂 Jag önskar att vi hade satsat på något sådant när våra barn var mindre. Äldste sonen ska börja gymnasiet i höst, och då blir det mer komplicerat – annars verkar det här med att gå i svensk skola ett tag suveränt!:-) I vilket fall som helst, så måste vi till Thailand – det får väl bli över ett jullov framöver istället! 🙂 Smart att hyra ut huset under tiden!
  Här i Varberg är det snöslask idag… 🙁 Men vår arbetsplats ska göra något mysigt snart! I em till imorgon ska vi på spa och övernattning på Säröhus 🙂 Ser jättemysigt ut, så det är något att se fram emot 🙂 Kram Cicci

  Svara