Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:53 | januari 12, 2014

Silhuetter

God morgon min vän. Min och Livs dag började gry redan fyra imorse. Vi har legat vakna i sängen bredvid varandra och väntat på att det ska bli ljust och att de andra i familjen också ska vakna. Vid sex-tiden började det ljusna och vi låg och lyssnade på alla olika ljud utanför fönstret. Det var som om alla djuren vaknade när det började ljusna. Fåglar, syrsor, grodor, prassel och andra konstiga ljud.
Nu har William och Mio vaknat och dagen kan snart börja. Nu väntar vi bara på Peter och Vida 🙂
Igår kväll låg vi ute i vår sala med utsikt över havet. Det fläktade svalt och skönt och vi såg solen sakta gå ner vid horisonten.

Vår sala.
Puss!


Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤
 


8 kommentarer8 kommentarer om “Silhuetter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Ser härligt & avkopplande ut!
  Skall snart gå och lägga mig här i CA. Suttit o letat hus på nätet för i juni blir det flytt hem t Sverige, härligt! Vi vill hyra hus i Sigtuna, Knivsta eller Täby och det finns inte så mycket hus lediga tyvärr. Här i Usa är det ju väldigt lätt att hitta lediga hus att hyra.
  Min fd arbets kompis Fredrik o hans fru Helena jobbar på en svensk skola i Thailand, vet ej om det är samma som era barn går på?!
  Ha en mysig söndag o njut av sanden mellan tårna;)

  Svara
 • Så underbart och vilka fina bilder! Själv har jag precis vaknat och upptäckt att det är lite snö ute. Jag och mina två små tjejer har gått upp, tänt en brasa och myser nu lite innan resten av huset vaknar.

  Svara
 • Min tanke om att bo i Thailand och undervisa på svenska skolan i några månader, gnager sig bara mer fast när man får läsa om er resa dit (Både den förra året och den här). Fina bilder!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Jag fyller 33 år idag och har firat den i lugn mak med min man och min son. Vi gick en lång promenad i det kalla men soliga Vellinge (Skåne) och sen fikade vi hemma, installerade vår nya brevlåda, lekte med lego och nu är min man ute och grillar kyckling till min trerätters födelsemiddag. Tack för att du finns och förgyller min vardag med dina inlägg, jag är så tacksam för det och dig!
  Kram på dig!
  Louise

  Svara
 • SÅ härligt att kunna sitta o njuta utav en sådan vacker solnedgång!! Kramar

  Svara
 • Underbara bilder, särskilt de 2 sista.
  Kramiz J
  http://www.annorlundaunderbara.com
  Bilder på badpremiären

  Svara
 • Hej Hannah…
  Jag har länge velat blogga på femme…kan jag göra det? Och hur går
  jag tillväga?
  Gillar din blogg..=)

  Svara
 • Dra mig baklänges vilka underbara bilder, såååå mkt kärlek <3

  Svara