Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:30 | januari 15, 2014

Många ljus

Hej min vän. Hoppas att allt är väl och att du är vid gott mod.
Vi mår bra och dagarna här är härliga. Vida har dock skadat sin tå och har badförbud i en vecka tills såret har läkt. Inte så kul för henne men vi får göra det bästa av det. Hon älskar att bada och svalka sig men att sitta i sanden och gräva och bygga är också en favoritsyssla.
Igår fyllde Peter år. Det blev många ljus på tårtan 🙂

Jag beställde en födelsedagstårta från franska bageriet.


39 ljus och en bränd tumme för mig.


Ja må han leeeeva!

Kram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Många ljus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggaste paret! :D. Grattis till Peter! 🙂

  Svara
 • Pol Roger, det är allt en fin vän. Krispig och kall!

  Svara
 • Hejsan
  Ser ut som ni har det underbart ! det är första gången jag kommenterar i din blogg, men läser den varje dag.
  jag blev lite nyfiken på champagnen, hittade du den någonstans nere på koh lanta eller hade ni den med er hemifrån?
  Anledning till min fråga är för jag och min familj åker ner nästa vecka, och jag fyller år under tiden och att svalka gommen med lite Roger skulle inte vara fel, men jag har hört det kan vara svårt att få tag på därnere..
  Tacksam för svar, men förstår om du har fullt upp att njuta av semestern, det skulle jag också gjort.. 🙂
  ha en toppen resa!

  Svara
 • Hej Ida,
  Den tog jag med hemifrån 🙂
  Kram

  Svara
 • Tack för svar..
  Jag gör nog detsamma.
  ha en bra dag i solen.

  Svara
 • Så fina ni är! Du & Peter verkar vara så kära & ni verkar vara så genuint trevliga! Peters instragram-konto är ju bara så roligt, att ni kan göra sånt utan osämja er emellan visar också på hur mycket ni älskar varandra, humor är ju så viktigt!!!
  Kram på er & grattis till Peter i efterskott!!

  Svara
 • Hej!
  Det var ett tag sedan jag var inne och läste din blogg, så nu har jag suttit och läst ikapp endel;) Gud va gött ni ser ut att ha det! Jo, nu måste jag bara få fråga… Dina läppar är alltid så grymt fint gjorda! Hur gör du? Vad använder du för penna/läppstift/ eller vad det nu är? Haha.
  Kram Tilion!

  Svara