Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:56 | januari 17, 2014

Thaimout

God kväll min vän. Här är det i alla fall kväll och vi ska strax äta middag.
Vi har bunkrat upp med chips och annat gott som vi ska frossa i till en film när middagen är klar.
Myskväll 🙂
Idag har vi hängt på stranden. Efter en heldag med sol och bad är det skönt att bara ligga på soffan med AC på.

20140117-185810.jpg

20140117-190036.jpg
Vad gör du ikväll?
Kram ❤️


24 kommentarer24 kommentarer om “Thaimout”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så vacker!

  Svara
 • Passa på att njuta för här i Stockholm vräker snön ner:-) jag sitter här på jobbet och längtar att få sluta och ”ta fredag”. I dag är jag och mannen bort bjudna på middag – ska bli mysigt. Stor kram från Helene

  Svara
 • När får vi se mer bilder på huset ni bor i? Är det nära det huset ni bodde i förra gången?

  Svara
 • Här i Skåne har jag just satt mig med en kopp te efter att ha skottat snö. Härligt vitt och vackert ute *L*
  Ska bara tända några ljus o koppla av i eftermiddag innan jag ska lägga emellan smörgåstårta som ska ätas imorgon.
  Blev så sugen på det…….söndag tänkte jag in till stan på Postkodlotteriets yra och träffa syrran din..!!
  Njut av era fina dagar Kram

  Svara
 • Läser här var dag men är sämre på att kommentera dessvärre..
  Idag sitter jag hemma med mina barn medan det är snöstorm utanför fönstren. Om någon timme kommer mannen hem och det blir fredagsmys med gott precis som ni ska ha!
  Vill också ge dig en kram för hur positiv och härlig din blogg är och på så sätt ger mig massa positiv energi av att läsa!
  Kram

  Svara
 • Här blir det god mat, vin och mys. kanske ta en kvällsprommis i vårat vinterland…rätt mysigt faktiskt. Men ni ser ut att ha det grymt härligt också 🙂 Hur länge stannar ni?

  Svara
 • Hej Hannah !
  Jag behöver hjälp med en sak och undrar om du kan svara på min fråga!
  Det är så att jag beställt en joolz earth edition på barnvagns centralen i Borås , nu är det så att
  Hon har gått i konkurs , och min handpenning går förlorat , och resterande får jag ansöka om hos
  Konkurs förvaltningen, hon sa att hon kanske kunde beställa in en
  Från er men att ni var i Thailand och att hon inte fick kontakt med er , har ni inte någon
  Där som tar hand om joolz medans ni är bortresta ?
  Hon sa att hon visste inte om hon kunde få in joolz vagnen innan 13 feb
  För så stänger butiken för gott , jag undrar hur lång vänte tid har ni på leverans ??
  Jag hoppas du kan hjälpa med detta eller hänvisa mig till någon annan som jag kan prata med.
  Mvh
  Nita.

  Svara
 • Hej,
  Maila mig på [email protected].
  Ha det bra.

  Svara
 • Äta lite gott och ladda för en jobbhelg!Ha det bra!
  kram/carro 🙂

  Svara
 • Snökaos i Skåne inte precis vad man längtar efter nu

  Svara
 • ❤❤

  Svara
 • Ni ser ut att ha det så mysigt. Vilken dröm! Måste bara fråga får ni ingen hemlängtan när ni är borta så länge? Själv börjar jag längta hem efter 7-10 dagar när jag är borta. Måste också berömma er för att ni vågar göra en sådan här resa. Kram till er!

  Svara
 • Ja, vi har det underbart. Längtar inte hem en sekund. Ingen av oss gör det. Så skönt att komma iväg.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vad mysigt ni verkar ha det. Skulle också behöva en solsemester;) Nu har regnet bytts ut mot snö i Glennlandet. Lite bättre än allt regnet. Funderar på att flytta tbx till Skåne där mina syskon o många vänner bor.
  Vilken familj Ni är!!! Ni gör alltid det bästa o mesta med era barn och ni är sådana underbara föräldrar. Barnen står högt i kurs hos familj Graaf/Karyd o inget jagande hit o dig, för att kunna skryta om det. Du vet sådana personer finns det också i vår Herres hage! Kramar till dig o din familj och Njut av vistelsen! Var rädd om dig o om varandra!

  Svara
 • Ni verkar ha det underbart! Utanför hos mej är det mörkt och kallt, vinden viner och snön yr. Sol och värme hade varit underbart just nu, men får väl nöja mej med era soliga och varma bilder istället =)

  Svara
 • Hej Hannah!
  sedan någon månad tillbaka har jag börjat följa både din och din makes blogg. Ni är väldigt olika i skrift, sättet ni uttrycker er på och jargong. Du utstrålar mer värme och verkar vara väldigt go i ditt sätt som person och som i din roll som mamma, medan Peter skriver mer på ett sarkastiskt och humoristiskt sätt med en hel del klockrena uttryck 🙂
  P.S Dina ögon, så himla fina!
  Använder du dig av något serum eller liknande eftersom du ser ut att ha väldigt välmående fransar 🙂
  Jättekul att få följa ert äventyr i värmen.
  Fortsätt vara den du/ni är!
  Kram

  Svara
 • Vi kompletterar varandra 🙂
  Jag brukar använda LashFood som stärker fransarna.
  Stor kram ❤️

  Svara
 • Hej trodde du varit på Thaimout beach restaurant när jag såg överskriften inlägget. Ni får inte missa den! Tiso fre live musik av superduktig svenska. Enjoy!

  Svara
 • Ja, det var där vi var. Mio låg uppe på deras terass 🙂
  Kram

  Svara
 • Hur är det med hennes tå? Undrar också vilket hus ni gillar bäst? Kram

  Svara
 • Gillar båda husen mycket men det här är mer barnvänligt och passar bättre nu när Vida går, springer och klättrar överallt 🙂
  Jo, tån är bättre. Tack som frågar. Hon har bandage och strumpa så såret inte blir blött. Hon drog ner en tung låda över tån så nagelbandet sprack och nageln lossnade. Hemskt!
  Kram

  Svara
 • Hej! Vilken fin bild på Mio, den borde du trycka på canvas 🙂
  Jag tänkte be dig att be för mig och min familj, så att vi får styrka att ta oss igenom det svåra vi befinner oss i just nu.
  Kram

  Svara
 • Jag brukar undra om ni bloggare seriöst undrar hur vi ”vanliga” människor har det. Har svårt att tro att ni lägger någon energi på det. Det är väl mer som ett uttryck för att locka läsare, eller har jag fel?

  Svara
 • Hej,
  Tror din indelning av människor som ”ni bloggare” är lite svår då det finns ca 1 miljon bloggar i Sverige. Har svårt att se att alla som skriver en blogg är lika som personer. Jag är väl medveten och tacksam över att jag har möjligheten att resa tillsammans med min familj där alla har hälsan i behåll. Personligen umgås jag med människor efter deras personlighet och inte efter om de är vanliga eller ovanliga, vad det nu skulle innebära? Därför blir din fråga lite konstig om jag lägger energi på ”vanligt” folk. Jag lägger energi på alla typer av människor, vanliga som ovanliga, och jag tror det borde vara en lärdom till somliga. Att sluta dela in personer i fack efter sina egna fördomar innan man känner eller träffat personen i fråga.

  Svara