Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:18 | januari 20, 2014

Pingis

God måndag. Hoppas att din dag och vecka har börjat bra.
Jag har förlorat en hel dag. Hela min söndag låg jag i ett mörkt rum och kunde inte röra mig. Hade migrän från helvetet. För några år sedan fick jag det ganska ofta men nu har jag inte haft så här sedan Vida föddes.
Idag känner jag mig matt men smärtan i huvudet och illamåendet är borta. En härlig känsla.
I lördags var barnen trötta efter en dag ute i värmen. Inne i kylan från vår AC kom energin tillbaka och matbordet blev ett pingisbord 🙂

1-0 till lag Mio och Liv.


Lag William och Vida.


1-1


Kram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Pingis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De är så himla vackra med varandra dina barn! Älskar att se omtanken som finns i bilderna.

  Svara
 • Vilken kärlek killarna har till sina småsystrar! Underbart att se. Kramar till hela familjen

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ser härligt ut! Tänk vad kul det är att spela pingis 🙂
  Det var länge sedan jag kommenterade, men nu var det dax 🙂 Alltid kul att följa vad du och din familj hittar på.
  Varm kram till dig och familjen <3

  Svara
 • Känner du igen deras racket? 🙂
  Stor kram ❤️

  Svara
 • Ja, haha! Det var just det jag gjorde 🙂 Härligt att se!
  Stor kram tillbaka 🙂

  Svara
 • Åh fy, migrän lät inge kul alls, skönt att det verkar vara över! Men vad gulliga de är hela syskonskaran som spelar pingis tillsammans. Storkillarna verkar vara väldigt omhändertagna om sina systrar <3
  Ha det fint!
  Kramar

  Svara
 • Men oj vad fina ungar!!! ❤

  Svara
 • Vida är såå lik din mamma!! :))

  Svara
 • Åh fy för migrän. Har det ett par ggr varje månad. Skit är det!!

  Svara
 • Fy för migrän, hade det ett par gånger när jag var gravid men lyckligtvis inte så mycket sen dess. Vet inte om det stämmer, men jag har hört att mjölkprodukter kan förvärra migrän så kanske värt att testa och utesluta om du har återkommande migränattacker. Ha det underbart i solen!

  Svara