Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:37 | januari 20, 2014

Strandmiddag på Layana

Hej igen vacker. Hur har din helg varit?
I lördags kväll var vi på middag på Hotell Layana. Vi var där med vänner vi fick förra året här i Tahiland. I år bor vi granne med nästan alla 🙂

Sofie, Mattias, Svetlana, Susanne, John, Tomas, Linn, jag och Peter.
Barbeque på stranden.Vi hade en riktigt mysig och kul kväll.
Var rädd om dig!
All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Strandmiddag på Layana”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla vackert, snart åker vi också och jag kan knappt bärga mig 🙂
  http://www.daniellarosengrip.se

  Svara
 • Åh, vad du är vacker Hannah! Sen är ju Peter och du ett mycket vackert par!
  Kul att träffa personer igen som ni träffade förra året.Du trivs, det märks för du strålar. Kram

  Svara
 • Det ser underbart ut

  Svara
 • Men vad roligt att ni är flera stycken som åker tillbaka varje år, måste vara ett bra betyg för stället 🙂 Det ser fantastiskt mysigt ut!
  Här hemma har helgen varit bra. Gårdagen gick åt till att bl.a. skotta snö i stugan, lite kontraster till ert liv i varma Thailand just nu 🙂
  Ha det gott fina du!
  Kram kram

  Svara
 • Hej fina du, det ser så underbart härligt ut! Vi sitter i planeringstagen just nu för Thailandsresa 2014-2015.
  Har du tips på hotell eller ställen att hyra hus genom på Koh Lanta får du jätte gärna dela med dig dessa till oss 😀 Ha det bäst! kram Annika

  Svara
 • Så vackert det är i Thailand! Men jag tycker att det skulle vara trist att bara hänga med svenskar .Vi bor sedan många år i USA och har rest otroligt mycket i många olika länder. Men vi försöker alltid att beblanda oss med alla, allt från ortsbefolkningen till människor från jordens alla hörn. Det är så vi lär oss om olika kulturer och andra människors syn på livet. Så spännande tycker vi. Har inte heller behovet att vara med i SVEA eller att sätta barnen i Svenska skolan här. Trots att vi förmodligen aldrig kommer att flytta tillbaka till Sverige. Tänk så olika vi alla är med så olika syn på saker och så olika behov! Önskar er en fin fortsatt vistelse i Thailand/ Kram

  Svara
 • Hej,
  Det är trots allt lite skillnad att umgås med amerikaner från västerländska städer mot thailändare från landsbygden. Våra liv skiljer så pass mycket att det är svårare att hitta en gemensam nämnare och språket inte finns där. Det betyder inte att vi är mindre intresserade av att se hur de lever och har det men det är inte så lätt att hitta ett privat umgänge med ortsbefolkningen här.
  Normalt sett när vi reser kortare resor är vi sällan, i stort sett aldrig, på svenskorter eller söker oss till svenskar. Nu reser vi med barn mellan 1-12 år och eftersom vi är iväg i över två månader är det viktigt att barnen får ett eget umgänge. Det finns en viss skillnad med barns behov av kompisar om du är på semester en vecka med föräldrar mot att vara iväg 2.5 månader som innebär vardag och skolgång på ett annat sätt än en semester. Koh Lanta är en semesterö och svenskar är den största gruppen som finns här och enda alternativ på skolgång är att gå i svensk skola. Således träffar barnen 100 andra svenska barn varje dag och då blir det naturligt att man träffar andra svenskar.
  Barnen har thaitema i skolan och besöker allt från nationalparker, munkkloster till att lära sig thai (räkna, läsa, färger, etc). Så kulturutbytet finns där varje dag. Det är också en viss skillnad att välja att sätta barnen i en amerikansk/västerländsk skola vs en lokal thailändsk skola på landsbygden. Enligt mig tror jag barnen får upp ögonen för omvärlden mer genom att befinna sig på thailändska landsbygden och dess fattigdom mot att låta dom se hur andra västerlänningar har det i deras hemländer.
  Men jag håller med dig i din grundtanke även om vi kanske har lite olika tankar om likheten mellan umgänget och skolgången på den thailändska landsbygden jämfört med motsvarande i USA.
  Kram

  Svara
 • Hej!!
  Blir helt lyrisk av dina bilder :).
  Vi är många som njuter av din blogg och jag gör det verkligen.
  Det ser faktiskt så härligt ut så jag inte finner ord för det :).
  På västkusten är det snö och kallt men jag hör till dem som tycker snön gör det ljust vilket gör det hela lite lättre. Det är inte bara grått, regnigt och trist längre.
  Många härliga utestunder med min goa son som älskar ”noo”(snö). Han är helt slut på kvällarna och sover gott om nätterna med massor av frisk luft i kroppen, så gör även hans mamma ;).
  Jag har en jobbig vecka framför mig med lite jobbiga sjukhusbesök men ingen kan stoppa tiden och det är jag just nu väldigt glad över. Till helgen ska min älskade syrra firas som blir hela 27 år och det ser jag fram emot.
  Hoppas ni alla mår bra!!
  Nu längtar jag tills ny uppdatering från dig 😉
  Må väl och rå om varandra!
  / Sofia

  Svara