Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:45 | januari 25, 2014

Lekmer

Hej igen. Ville bara berätta den glada nyheten att JOOLZ numera även finns att köpa på Lekmer.se. Den senaste månaden har vi skrivit avtal med både Babyproffsen och Lekmer vilket vi är väldigt stolta över.
Jag och Peter har agenturen för JOOLZ i Sverige. För dig som inte känner till JOOLZ så kommer den från Holland. Även Bugaboo är holländskt och JOOLZ har gått om den vagnen i försäljning i hemlandet. Nu hoppas vi att den ska bli en storsäljare här också. Den är på god väg i alla fall och har blivit väldigt populär. Efter sommar kommer även en syskonvagn som är fantastisk. Nu är även priset sänkt för att vara i stort sett på samma nivå som i Europa. Inte lönt att beställa online från ett annat land med andra ord. Tror du tjänar ca 400kr på att beställa från utlandet men då måste du också skicka vagnen till det landet du beställt den från om något skulle gå fel. Eller om du behöver någon annan hjälp. Så för 400kr extra får du full support från mig, Peter och butiken du köper den i. Det är det värt 🙂
En snygg, stilren och ergonomisk vagn.

Vagnarna finns hos ett 20-tal Babyproffsen och enskilda butiker från Malmö till Umeå. Under januari får du dessutom en åkpåse på köpet när du köper en Joolz och terränghjul. Erbjudandet gäller hos alla våra återförsäljare. Har du några frågor om Joolz kan du alltid maila oss på [email protected].
Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Lekmer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Jag undrar om wioliv står för alla dina barns namn?
  Alltid undrat det så snälla svara!
  Wi=william
  io=mio
  Liv=liv
  Vi (fr höger och in)= vida
  Kramis

  Svara
 • Japp, det stämmer 🙂 Fast Mios del i namnet är Wio upp och ned.

  Svara
 • Hej! Vi är supernöjda med vår Joolz och var ledsna nu när vi var tvungna att byta till syskobvagn och den nya inte kommit än. Tyvärr drabbas vi ganska hårt av prissänkningen då vi köpte vagnen för 1 år sedan för 12000 kr och nu försöker sälja den och knappt får tillbaka någonting. Andrahandsvärdet är tyvärr fruktansvärt dåligt. Vi har fått bud på 4000 på blocket men att förlora 8000 på ett år är hemskt. Det är enda nackdelen jag kommer på.
  Så nu har vi en vagn över om någon är intresserad. Joolz day earth edt i färgen parrot blue…
  Med vänlig hälsning,
  Linda

  Svara
 • En fråga min dotter ska ha barn igen säljer ni syskonvagnar?? Den ska ej vara för stor och klumpig ( min dotter bor i Göteborg och åker alltid spårvagn . Behöver nu inte test mammor ?? Ha det bra

  Svara
 • Tack för svaret!!!! Ja jag såg det på Peters keps efter jag kommenterat!
  Är det ert bolag som heter så?
  Smart alltså!!!

  Svara
 • Ja, det är vårt bolag.
  Kram

  Svara
 • Tycker joolz vagnarna är såå snygga, attans att man inte ska ha flera barn!

  Svara
 • Jättefina vagnar och om dom hade kostat hälften så mycket så kanske jag hade funderat på att köpa en, men i min värld är det helt obegripligt att man ska behöva lägga ut runt 10.000kr på en barnvagn.
  Det ha ju blivit lite av en statussymbol att ha ett dyrt vagnmärke och har man gott om pengar så är det förstås ingen stor utgift men för vanliga dödliga så är det mycket pengar…
  Köpte en 3 år gamla brio för 1500 och den har funkat perfekt till mitt barn. Men det är klart att hade jag hittat en begagnad Joolz för samma pris så hade jag nog kanske köpt den 😉

  Svara
 • Har haft både en Joolz och har nu en Bugaboo buffalo och tyvärr så är Joolz inte i närheten av en Bugaboo kvalitetsmässigt.

  Svara
 • Det var tråkigt att höra att du inte är nöjd. Du skulle hört av dig så skulle vi hjälpt dig. Vagnen har två års garanti oavsett ägare vilket inte konkurrenten har. Är det fel på någon vagn byter vi den felaktiga delen eller byter ut hela vagnen mot en ny. Hanterar själv reklamationer och vet att alla missnöjda kunder får hjälp med eventuella felaktigheter. Många av våra återförsäljare säger tvärtom när det kommer till jämförelsen mellan just dessa två märken. Sedan är det så klart tycke och smak men kvaliteten är det inget fel på överlag så det var synd att du inte informerade mig tidigare. Tyvärr har samtliga märken någon gång reklamationer men det viktigaste är att felet åtgärdas.
  Du skrev tidigare att det var som en dålig kopia av Bugaboo? Köpte du en Joolz i alla fall? 🙂

  Svara
 • Hej igen. Att det var en dålig kopia av Bugaboo skrev jag ju inte men visst, de är ju väldigt lika.
  Jag undrar hur Ni skulle kunnat hjälpa mig då jag inte var nöjd? Smaken är väl som baken eller? Det var ju inget fel på vagnen mest att jag tyckte den kändes ”plastig”.
  Huvudanledningen till att jag bytte vagn var att jag hittade en köpare som betalade ganska bra för den (andrahandsvärdet är ju inte speciellt bra) och att en buffalo sittdel har 23 kg som maxvikt, Joolz har 15. Vill kunna ha vagnen längre än tills sonen fyller 2 liksom…

  Svara
 • Hej,
  Det var en Anna som måste lånat din dator som skrev att det var en dålig kopia av Bugaboo i en tidigare kommentar. Kanske din vän? Då du anmärkte på kvaliteten utgick jag från att något gått sönder på din vagn. Men har inget gått sönder är det förstås svårt att hjälpa dig. Du har helt rätt, smaken är som baken, precis som även Anna tidigare skrev i sin kommentar. Ni inte bara tycker likadant, ni använder även samma uttryck och dator 🙂
  Somliga gillar Bugaboo, somliga Joolz, någon båda och andra helt andra märken. Viktigaste för mig är att du inte hade några fabrikationsfel på vagnen och inte fick någon hjälp. Det visar i alla fall på att det inte var något fel på vagnens funktionalitet eller kvalitet. Sedan kan vagnen fungera som den ska men fortfarande finns de som inte tycker om vagnen pga tycke och smak. Har själv flera märken jag inte ser storheten i som andra älskar. Och tur är väl det att alla inte tycker likadant.
  Var köpte du din vagn? Maila mig en kopia på kvittot på din Joolz så ska jag skicka något i kompensation till dig. Vill så klart att du ska vara nöjd. Du är nämligen en av de första användarna som tycker vagnen är plastig och dålig. Oftast har de som anmärker på vagnen aldrig provat den eller ägt en. Somliga andra som klagar på vagnen gör det av anledningar som inte har med vagnen att göra. Du når mig på [email protected].
  Ha det bra.

  Svara