Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:18 | januari 25, 2014

Lördagsfrukost

God morgon min vän. Mår du bra? Vi har precis vaknat och ska gå och äta frukost. Vi äter alltid frukost hemma men på lördagar går hela familjen till Sai Naam eller något mysigt ställe på stranden och äter frukost.
På lördag och helg kommer även godis och läsk fram… så barnen älskar helgerna 🙂
Ikväll är det dags för alla barnen som gått på Tess Merkels showskola att uppträda. Det ska bli så kul att se. Känner på mig att jag kommer att börja gråta när Liv står där på scenen och dansar. Hon har tränat två timmar varje vardag i två veckor och älskat det.
Efter showen är det middag och disco. En kväll för familjen.
Igår slappade vi och var hemma på kvällen. Vanligtvis går vi till Indianen och tittar på fireshow på fredagar men igår var vi alla trötta så vi var hemma och somnade tidigt.

Min utsikt i ryggläge.


När solen började gå ner satte sig Peter, Vida och jag oss i salan. Där fläktar det skönt och vi har världens vackraste utsikt.Båda våra grannar och vänner har döttrar som både Liv och Vida älskar att leka med.

Vida med Tindra och Arwen.


Önskar dig en fin helg.
All Kärlek ❤


3 kommentarer3 kommentarer om “Lördagsfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon min vän! Det som är väldigt skönt med att ha er i Thailand är att jag får sällskap av dina tidiga inlägg. 🙂 Jag förstår att du kommer gråta när Liv uppträder, jag vet inte hur många ggr jag stått och bölat på luciafiranden, innebandymatcher och hästhoppningar? Pinsamt ibland t.o.m men vi mammor är av den sorten tror jag. Gläds med er över er härliga resa. En vacker dag ska jag också våga flyga till ”långtbortistan” och njuta av det.
  Miss you och ser fram emot när ni kommer hem också. 🙂 Hälsa familjen!
  Puss & Kram

  Svara
 • Hej, du ni verkar ha det bra på koh lanta. Jag befinner mig också här med familj ett par veckor. Du skrev i ditt inlägg om fireshow på indianen, är det stället på Kong dow beach? Skulle vara skoj att se en sån show vet du ungefär när de brukar börja? Allt de bästa & må väl, Ingela

  Svara
 • Japp det stämmer. Showen brukar börja vid 20. Lite olika.
  Kanske ses vi.
  Kram

  Svara