Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:19 | januari 26, 2014

Imorgon är en annan dag

God kväll min vän. Allt väl?
Här hos oss är det läggdags för barnen. Ska nog ta och sova jag också. Det har varit en seg dag. Tror alla i familjen varit trötta och haft solsting. Ingen rolig dag och Vida har dessutom fått feber. Men hon är lika glad för det.
Jag har en sådan där jobbig dag då jag bara känner mig misslyckad. Avskyr dagar som denna när man bara vill gråta och egentligen inte orkar göra något mer än dra täcket över huvudet. Men det går ju inte så det är bara att göra det bästa utav dagen. En som hjälper mig på traven är Vilda Vida.
Hon går fortfarande runt med bandage på tån och sko på foten utan att klaga.

20140126-204021.jpg
Alltså den här lilla damen Vida är så sjukt rolig, vild, galen, kramig och pussig. Hon gör precis vad hon vill och får hon inte det… då ser hon till att få det. Ibland är hon så envis så jag inte vet vad jag ta mig till. Hon kan göra mig galen men det slutar alltid med att jag börjar skratta. Hennes miner och ljud är helt fantastiskt roliga. Försökte fånga på bild när hon gjort ett bus och försöker spela oskyldig när jag frågar henne vad hon gjort 🙂

20140126-211210.jpg

20140126-211236.jpg
Skrattar bara jag tittar på bilderna 🙂
Är hon sur eller ledsen finns det bara en sak som hjälper och det är sång. Börjar jag sjunga Blinka lilla stjärna, Imse vimse spindel eller Lilla snigel så glöms allt bort och hon stämmer upp i kör.
Tänk om man själv vore lika lätt att pigga upp 🙂

20140126-211555.jpg
Min lilla cooling. En glädjespridare.
Nu ska jag bädda om mina älskade barn, pussa dem godnatt och dra täcket över huvudet på mig själv.
Imorgon är en annan dag.
All Kärlek ❤️


27 kommentarer27 kommentarer om “Imorgon är en annan dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tyvärr kommer de dagarna lite nu och då, hoppas att det känns bättre i morgon!
  Väldigt fina bilder på Vida, haha skrattar så när hon ser oskyldig ut.. så söt!
  Kram på dig!

  Svara
 • Läser din blogg varje dag, blir lika glad varje gång du publicerat något.
  Ditt inlägg fick mig att vilja skicka en kram tvärs över jordklotet <3 Tråkigt att du känner dig nere 🙁
  Jag tycker du verkar vara en fantastisk snäll och go person, en underbar mamma till dina barn. Du är så otroligt duktig och driftig, du tar hand om alla. Dina nära och kära måste känna en enorm lycka att ha dig i sitt liv, du är en fantastisk mamma, vän (för de du känner och inte känner). Du kan konsten att lyfta andra människor, det är en gåva <3
  Hoppas att du får en godnatts sömn och vaknar gladare.
  Många varma kramar <3

  Svara
 • Jag skickar många många kramar till dig, underbaraste Hannah! Du är så himla bra på alla möjliga vis! ❤️
  Underbara bilder på Vida, hon är suuuuupergullig!
  Massor av kramar till dig ännu en gång ❤️

  Svara
 • Jag beundrar verkligen er som gör detta trots att ni har lilla Vida. Den åldern är inte rolig 😉 Man måste verkligen passa varenda sekund. Det kan vara svårt att slappna av. Så kände jag när min dotter var i den åldern.
  Hoppas ni får en trevlig måndag!

  Svara
 • Det e jobbigt med såna här dagar. Har precis en sån dag själv just idag, o det var en liten tröst för mig då jag läste ditt inlägg. Självklart vill jag inte att du mår dåligt, men det kändes iaf skönt att man inte kände sig ensam om att känna så här idag.. Kram på dig, o hoppas vi känner oss bättre imorgon 🙂

  Svara
 • Hoppas det vänder och du mår bättre imorgon!
  Den där lilla Vida är nog precis lika god som du beskriver henne. Så söt så man dör en smula!❤❤❤

  Svara
 • Fina du, hoppas allt är bättre imorgon! Jag har haft några sådana dagar nu med, jag försöker tänka att alla andra dagar blir lite bättre pga sådana här dagar;) Jag har oxå en 1,5åring hemma och deras levnadsglädje hjälper ju till! Kram på dig!!!

  Svara
 • Puss på dig finaste Hannah.Alla vi har såna dagar.Det blir bättre imorgon ska du se..Massa kramar <3

  Svara
 • Du har den bästa bloggen just för att du är äkta och ärlig! Du skriver både när du mår bra och dåligt och det är fint. Vet hur det är när man har dagar då man bara vill lämna sin egen kropp. Att gå ut och gå eller tex simma i en pool brukar hjälpa mig att få energin tillbaka och bryta känslan. Kram från kalla Sverige!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vet du vad som är så bra? Att det är faktiskt helt okej att ha sådana där dagar 🙂 Tänk va man då uppskattar de dagar som faktiskt är så fantastiska som de är 🙂 Jag är själv en känslomänniska som också har dagar som man känner att man vill försvinna. Men man får liksom acceptera och gilla läget och se fram emot morgondagen. Som du själv skrev, imorgon är en annan dag 🙂 Tack för att du har en sån fin och inspirerande blogg! Älskar verkligen att läsa den 🙂 Må så gott!
  Kram från Norrland

  Svara
 • Man får det man förtjänar fina Hanna och med ditt sätt att muntra upp, bry dig om andra och alltid vilja andra väl….tja, då får man en sådan där liten änglagoding som hjälper en förbi de jobbiga passagerna. För många skulle det vara ofattbart att förstå att du kan känna dig misslyckad…förmodligen är det en effekt av att du ger så mycket av dig själv att när du blir utpumpad, lite lack på energi så känner du så. Ha lite tålamod med dig själv. Ha lite överseende med dig själv. Du kan inte orka bära allt och alla på dina axlar, alltid vännen. Hoppas natten bjuder på lite härlig sömn och se till att du inleder måndagen med sådant som fyller på bara dig. Det är du värd – 24/7/365.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/01/26/lonlost/

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag har länge läst din blogg men kommenterar sällan då jag tycker det är så fasligt bökigt med alla fält som ska fyllas i 😉 (har ingen egen blogg som du kanske förstår).
  Jag blir så inspirerad av din blogg och jag verkligen älskar att läsa om era resor och din härliga familj! Jag skulle mer än gärna ta med min familj på en sådan här resa, men vet inte var jag ska börja. Genom vilka företag har ni bokat flyg och boende? Jag hoppas du ser och kan dela med dig 🙂
  Vi har varit och rest mycket men bara vart i Thailand 2 gånger, men det är dit vi alla längtar tillbaka. Mina barn (smala som stickor) fryser så hela dom är blå i Medelhavsländerna, men inte i älskade Thailand 🙂
  Stor kram kära du! Du ska se att morgondagen blir bättre! 🙂

  Svara
 • Svara
 • Kära Hannah, jag sänder en styrkekram och hoppas du mår bättre imorgon ♥. Idag har jag ”läst ikapp” din blogg och du ger mig små glädjekickar med dina fina inlägg. Bilderna på Vida i det här inlägget får mig att skratta högt. Henne vill man ju gärna låna en stund… Har hon fått Mios bus-gener tro??
  Ta hand om dig och hela din fina familj.
  Puss!!

  Svara
 • Känner så igen mig i det du skriver… De där dagarna vill man snabbt glömma… Oftast är det bästa bara att just ta kvällen lite tidigare än vanligt och dra nåt gammalt över sig:) Kom ihåg: ”Tomorrow is always a new day with no mistakes” 😉 Sov gott och dröm sött gulliga du♥

  Svara
 • Hej!
  Det var så skönt att läsa om att du också kan vara lite låg ibland. Modigt att våga skriva om det, tycker jag. Jag tycker att det gör bloggen trovärdig. Det är omöjligt att inte le åt bilderna på din Vilda Vida!

  Svara
 • Hej!
  Hon är verkligen så himla. Söt din lilla Vida. Hon ser ” verkligen” oskyldig ut. Det finns ingen som jag kan bli så galen på som min lilla pojke, han kan konsten att reta gallfeber på mig men samtidigt är det just han som får mig att må så otroligt bra och bara titta på honom känna en gränslös kärlek. Hoppas du känner dig bättre i morgon när du kryper ur sängen och möter en ny dag. Tack för att du delar med dig av ditt!
  Kram Therese!

  Svara
 • Otroligt söt unge den lilla 🙂

  Svara
 • Oj vad jag skrattade när jag såg bilderna på Vida! Hon ser verkligen oskyldig ut… Not! Vilken go’unge hon verkar vara. (Och resten av dina barn så klart)! Allt gott!

  Svara
 • Kram till dig! Hoppas att morgondagen blir bättre!
  Fina bilder på Vida!

  Svara
 • Så söööt Vida är! Ja, de minerna var roliga 🙂

  Svara
 • Undra om det är något speciellt med dessa fyror? Millie har en sån otrolig personlighet som ingen av mina andra tre tjejer har haft. Hon är en bångstyrig, clownig, envis, underbar och ibland så busig så jag vet inte vad jag ska göra med henne. Hon är två år och har humor…:) Vida verkar vara av samma skrot o korn. Härligt! Hoppas att du mår bättre imorgon och njuter av det paradis som ni befinner er i. Ibland behöver man ha såna dagar för att kunna uppskatta andra desto mer. Samla ny kraft. Kram

  Svara
 • Hihihi, minspel hon har! Man ser verkligen hur oskyldig hon försöker spela 🙂
  Hoppas du får en god natts sömn och vaknar upp till en bra dag imorgon ❤️
  Många kramar!

  Svara
 • Hej,
  Hoppas inte febern beror på såret på tån men det har ni säkert kollat. Ni verkar ha det utmärkt i Thailand. Jag har åkte runt i 5 veckor för 15 år sen och skulle gärna åka tillbaka men får inte med mig maken som tycker det är förlångt bort. Får försöka övertala honom, så barnen får uppleva det. Kram

  Svara
 • Vida lever la vida loca helt enkelt! Hon är så himlans busigt söt den lilla rackaren. kram towe.

  Svara
 • Oh känner igen mig såväl, man är i solen å paradiset och borde vara så glad å tacksam, och när då humöret dippar känner man sig gnällig och otacksam. Men allt har sin tid, vardagstjafset åker man tyvärr inte ifrån för att man har semester, hur gärna man än skulle vilja.
  Ha det så gott!
  På fredag kommer vi till Thailand, längtar!

  Svara
 • Åååå vilken charmig tjej! 🙂 Jag tycker att det är så skönt att Du delar med dig även av dina svackor, ingen människa kan ha solsken alltid, oavsett var man befinner sig. Kram 🙂

  Svara