Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:13 | januari 28, 2014

Insta pics

Hej min vän. Idag har jag verkligen haft en bra dag. Så skönt att Vida äntligen kan bada. Hon har varit lyrisk. Jag med .
Vi har badat i poolen, i havet och dagen har även bjudit på babies in buckets. Mycket godare än gårkvällens buckets 🙂
20140128-181457.jpg
Har inte tagit så många bilder idag så här får du några från mitt Instagram.
20140128-181702.jpg
Liv på Lanta Animal Welfare.
20140128-181810.jpg
Har du någon sådan här vän? Jag har en handfull som jag älskar och är så tacksam över.
Nu är det dags för middag.
Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Insta pics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lustigt att du skriver detta just idag; jag har just denna sömnlösa natt (av många) insett att jag inte har några sådana personer i mitt liv. Jag tar mig fram ändå, på något sätt. Tack för att jag har möjlighet att ta del av din blogg, den är så härligt jordnära jämfört med många andra bloggar. Ha en fortsatt härlig vistelse i solen och värmen med dina nära och kära.

  Svara
 • Nej jag har faktiskt ingen riktig vän.
  Jo min älskade man förstås men ingen utanför familjen.
  Antingen har dom flyttat till andra landsändar eller så
  flydde dom i vild panik när jag fick min son som har autism.
  Man fick känslan av att funktionshinder smittar.
  Jag klagar inte för det men visst blir man lite ledsen ibland
  när man ser alla vackra bilder på ”väninnor” som gjort si eller så..

  Svara
 • Å går in varje dag för att kolla, Eran lilla är ju bara för söt, så lik Dig! Sötaste ungen i stan! Nä men alla barn är söta så klart men sötast är nog Din lilla! Så lik dig o så underbart söt!

  Svara
 • Nä tragiskt nog har jag inte vänner alls. Har bara 2-3 bekanta och det är konstigt, för jag är social av mig och älskar att prata med olika människor. Men det slutar alltid med att folk utnyttjar mig och min snällhet. Jag älskar att hjälpa och ge råd, lyssna och finnas till hands när folk behöver mig. Men det blir tillslut från vänskap till nästan en terapeut-förhållande. Så jag har ingen egentligen, som jag kan prata med om mina bekymmer, roliga saker som bryr sig om mig som person.. och då är jag en social person som älskar livet, människor, är attraktiv, inspirerande och energisk.. men nått måste vara fel… uppenbarligen.
  Tur att jag har min man och mina barn. Vet inte vad jag hade gjort annars…
  Känns ensamt och hemskt att inte ha någon som bryr sig om mig så som jag bryr mig om alla andra.
  Ja, jag borde absolut ha blivit psykolog.. har hört det sååå många gånger..
  Ha en fin dag söta du!

  Svara
 • Nej tyvärr jag har inte heller en best friend ❤

  Svara
 • Alla mina vänner faktiskt, ställer upp i vått och torrt och finns där verkligen när man behöver. När man blivit äldre har man glidit ifrån många och guldklimparna finns kvar och dem hade jag inte klarat mig utan <3 sen är dessutom min sambo och familj även med i den kategorin! <3
  Visst är det härligt?
  Bamsekram!

  Svara