Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | februari 1, 2014

Peters Dag

God lördag vacker. Hoppas att du har en fin helg. Här flyter dagarna på i lugn och skön takt. Vi trivs och njuter av varje sekund. Är så tacksam över den här resan med familjen. Kul att du är med också på den 🙂
Igår var det Peters dag. När han fyllde år den 14 janurai hade han fest här hemma i huset med vänner. Dagen som jag hade planerat fick vi däremot skjuta på för att Vida skadade sin fot. Jag hade bokat frukost och lunch på ett fint ställe och en helkroppsrenovering på SPA till honom. Så igår var det dags för Peter att få sin dag som.
Vi for till Pimalai och åt en god lunch med en fantastisk utsikt. Sedan hängde vi på stranden vid Same Same och hann även äta lite där innan vi for tillbaka hem.
Vi tog en taxi dit. Inte en tuk-tuk utan en bil för det tar säkert en halvtimme att köra dit så en bil är säkrare på de slingriga och gropiga vägarna. När vi närmade oss Pimalai så sprang det apor över vägen. Små söta apor.

Mango- och passionsfruktsorbet satt fint i värmen.Same Same.


När solen gick ner satt vi på Bongo Bar, precis runt hörnet från vårt hus, och tittade på solnedgången.


Snart ska jag och de stora barnen fara till den Kinesiska marknaden. Kanske provar vi att äta stekta larver och skalbaggar som serveras där 🙂
Hörs ikväll.
All Kärlek ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Peters Dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbara bilder!!! Det ser verkligen ut som att ni är i paradiset.
  Kram
  Rebecca

  Svara
 • Läser din blogg nästan varje dag men inte så ofta jag kommenterar. Men nu kan jag inte hålla mig….vad ni verkar ha det underbart….man blir ju inte alls avundsjuk vill också till värmen och ta det lite lugnt. Har dock en fråga det är vad en sån hr resa kostar för er. förstår om du inte vill skriva ut exakta summer ni lägger ner på ert privatliv men kanske en ca summa. Här hemma (skåne) är det snö och kallt och nu verkar det töa lite till slask med sen skulle det regna och sen bli kallt så då blir det ju trevligt att pendla till jobb….säger bara NJUT :))

  Svara
 • Brukar läsa bloggen om hur trevligt blanda annt Ni har det där nere i Koh Lanta. Hoppas kunna tillbringa delar av nästa vinter där, och då kanske jobba på Sanukskolan i och med att jag sökt tjänst som MaNO-lärare där. Framförallt tycks avbrottet från hektiska Sverige ge livskvalite och eftertanke vilket är målet.

  Svara
 • Njut av livet och hälsa Peter !
  Ni är fantastiska och bjuder verkligen på varandra. 🙂
  Kram Jerry & Charlotte

  Svara
 • hej fina Hannah, minns att du förra året skrev om ett ställe på Koh Lanta som visade Melodifestivalen. Vad heter stället? Vet du om de gör det i år också och i så fall när? 🙂

  Svara
 • Hej, kan det vara på Sai Naam Lanta (www.sainaamlanta.com och finns också på Facebook)? De visar Melodifestivalen i sin restaurang, man kan boka bord via Facebook-sidan. Med vänlig hälsning, Helena

  Svara
 • Det är på Sai Naam. Söndagar och måndagar har de Mellokvällar 🙂
  Men skynda dig dit och boka. Det blir fullt fort.
  Kram!

  Svara
 • tack Hannah och Helena! kram

  Svara
 • Det ser heeelt fantastiskt ut Hannah, en bra födelsedagspresent till Peter och mysigt med kvalitetstid på tu man hand 🙂
  Kram kram

  Svara