Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:04 | februari 2, 2014

Yummi!

God morgon min vän. Hoppas att allt är väl. Jag och flickorna ligger i soffan och har precis ätit frukost. Peter och pojkarna sover fortfarande.
Vi har fått många nya vänner här. En av familjerna åt vi middag med igår och satt länge hemma hos oss och pratade medan barnen tittade på film. Men innan dess var jag, Liv och hennes kompisar Arwen, Tindra och Amanda på Kinesiska marknaden i Saladan. Dem firar det Kinesiska nyåret här och då har de en marknad över helgen. En stor marknad med tivoli, mat, kläder och massor av småkrafs. Rätt kul att gå runt och titta där.

20140202-085549.jpg 20140202-085624.jpg

20140202-085642.jpg
Amanda och Liv.
Blanda stånd med kyckling, fisk och nudlar kunde man även köpa rykande, varma och nystekta skalbaggar och larver.

20140202-085858.jpg
Tänkt dig att ta ett bett på den här. Måste knastra ordentligt i munnen. Yummi 🙂

20140202-090006.jpg

20140202-090027.jpg
Bland det vidrigaste jag vet är kryp så det här fick håret på min kropp att resa sig. Skulle du kunna äta en larv eller kackerlacka?

20140202-090258.jpg

20140202-090322.jpg
Thaipannkakor med banan och Nutella det är gott det.
Efter marknaden lämnade jag av Livs kompisar hemma och så for vi vidare till stranden och mötte upp dem andra. Peter, Vida, pojkarna och vår nyfunna vänner Jerker och Johanna med deras barn Elliot, Nellie och Lovina.

20140202-090557.jpg 20140202-090624.jpg

20140202-090639.jpg
William, Mio och Elliot körde fireshow. Grymt duktiga.
All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Yummi!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med dig, skulle aldrig få för mig att äta kryp!!!

  Svara
 • Å fy va äckligt! Skalbaggar och larver… Fast å andra sidan påminner en kräfta ganska mycket om en skalbagge. Ostron är rätt så slemmigt, och för att inte tala om den franska delikatessen escargot… 😛

  Svara
 • Hej, märker ni något av oroligheterna kring valet där ni befinner er?
  Hälsningar Katarina

  Svara
 • Ååå, vilka fantastiska bilder du lagt ut. Fantastiskt!

  Svara
 • Haha, nej fy! Men jag gillar idén med att dom försökt förfina allt litegrann med det gröna 😉 haha! Allt går att piffas till med lite kryddgrönt!

  Svara
 • Krypen fick mig att tänka på ”snackset” en bekant åt när hon var i Spanien i somras. Rostade/ friterade (minns inte exakt) småfiskar! Med ögon och hela tjofadderittan! Det var tydligen så knaprigt och gott att äta tillsammans med ett glas öl 😉 tvivlar på att jag skulle uppskatta just den delen av kulturen.. 😉
  Ha en fortsatt fin dag i paradiset!

  Svara
 • Men fyyyy, usch vad vidrigt det där såg ut! Men kul att ni ger er iväg på marknader, de säljer uppenbarligen väldigt mycket blandat där 🙂
  Ha det fint!
  Kramar

  Svara
 • Nä, aldrig jag skulle vilja smaka larver, skalbaggar eller annat kryp. Precic som du äsger sår ställer sig håret på min kropp av bara tanken på at stoppa dessa i munnen… Men marknader tycker jag där i mot är jättekul!
  Kramar från ett snöigt Skåneland

  Svara
 • Men fyyyy jag tror jag svimmar va äckligt!! Skulle aldrig kunna stoppa dom där krypen i min mun!! Men jag är väldigt imponerad av dom som är modiga nog att prova… Men iiinte jaaaag :O

  Svara
 • Fyyyyyyyyyyyyyyyyy äckligt!!!!

  Svara