Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:47 | februari 5, 2014

Bra Tips

God onsdag min vän. Hoppas att allt är väl och att du känner dig glad.
Det är natt hemma i Sverige men här har dagen börjat, barnen är i skolan och Liv ska på utflykt till Mangroveträsket. Varje vecka har barnen Thaitema i skolan och förskolan. De gör allt från att besöka tempel och lära sig laga thaimat till att åka båt på Mangroveträsket, mata apor och lära sig prata thailändska.
Igår började Liv på cirkusskola. Efter den så kom alla cirkusbarnen ner till Thai Cat, en restaurang på stranden, där vi åt middag och tittade på solnedgången. Thai Cat är verkligen att rekommendera om man har barn. Trevlig personal, barnvänligt, man får maten fort och så är det väldigt mysigt. Vår goda vän Josefine, som var med oss förra året, har kommit hit en vecka för att hälsa på oss och andra kompisar här på Koh Lanta. Barnen tycker så mycket om henne så igår hade hon och William myskväll med middag och strosade runt på marknaden.


Goa Camilla som äger Stockholms bästa Thai-restauranger.


En glad liten typ.Varje dag får jag frågor om vår resa, om tips på boende etc. Nu kan du läsa mina tips på FEMME´s startsida HÄR!
Idag kommer min älskade mor hit. Ska bli så underbart att få dela våra dagar här med henne. Hon stannar i drygt två veckor så vi hinner visa henne våra pärlor, äta gott och umgås.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤
 
 


17 kommentarer17 kommentarer om “Bra Tips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tyckte inte Thai Cat var så mysigt?! Personal som pratade svenska n barnen, inte så exotiskt. Dom hade walkie talkies för att slipoa springa fram o tillbaka, irriterande höra deras rop. Men det jobbigaste var att man vkev stressad, maten kom fort, för fort! Kändes som personalen ville få bort en snabbt för få in nya gäster och sälja mer. Ingen semester feeling direkt. Men god mat ja men bara bord rätt upp o ner inte så ”inrednings genomtänkt”. Finns mysigare ställen!

  Svara
 • Vi satt i en sala och barnen lekte på stranden, det fanns leksaker och personalen var jättetrevlig. En i personalen satt i säkert en halvtimme och grävde i sanden med Vida när vi åt. Med små barn är det skönt när maten kommer fort. Vi har haft tur när vi varit där i alla fall 🙂 Men det finns absolut hundra gånger mysigare ställen men för oss med minibarn och en vild Vida var detta perfekt.
  Kram

  Svara
 • Mysigt med mamma på besök♥

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är så härligt att följa din blogg från Koh Lanta. Vi förälskade oss i ön vid vårt första besök 2008 och har sen rest tillbaka flera gånger, ibland stannat några veckor, ibland bara någon natt på väg vidare mot andra mål, exempelvis ljuvliga Koh Lipe. Vid ett tillfälle på Koh Lanta bodde vi i bungalow just vid Thai Cat och trivdes utmärkt, personalen var toppen, bjöd på sig själva och serverade ljuvliga frukostar i salan på stranden. Efter fem långresor i Thailand styr vi nu kosan mot Malaysia den 11/3. För tillfället befinner sig min systerson på långresa i Asien och har då sin bas på Koh Lanta hos svärmor Lola som är lärare på Sanuk. Ha nu en fortsatt fin vistelse och tack för allt du delar med dig av!
  Kram Sara, Göteborg

  Svara
 • Hallå! Jag har lite frågor om joolz, var på barnvagns affären igår och skulle provköra tänkte jag. Försäljaren tyckte att jag skulle tänka om pga att terräng hjulen inte går att snurra på, kommer det komma nya terränghjul?? Och sen så suffletten, Den är så kort om man jämför med andra vagnar, skyddar den ordentligt?! Den är verkligen super fin!! Är helt kär i vagnen men, försäljaren tyckte att tex bugaboo är dubbelt så bra!

  Svara
 • Hej,
  Vilken affär var det? Udda med en butik som säljer Joolz som inte tycker vagnen är bra. Säljaren är uppenbarligen en beundrare av Bugaboo vilket det så klart är fritt att vara. Jag har aldrig mött en Joolz-förälder på stan (jag går alltid fram till alla med vagnen) som sagt något annat än att de är supernöjda. Även om det så klart är tråkigt att höra en säljare säga så är det viktigaste för mig att de som använder vagnen är nöjda. Det finns ingen bättre reklam.
  Klagomålen vi får är av personer som tycker den är ful och dålig utan att använt vagnen. Svårt att omvända dessa. Terränghjulen fungerar hur bra som helst. Sedan finns det de som vill att de snurrar men Joolz hjul gör inte det. Det finns ett UV-skydd man kan sätta på sin vagn som gör att du får en längre ”keps” men även har möjlighet att rulla ut en uv-duk som täcker vagnens öppna del. Du kan även fälla ihop vagnen med sittdelen på i framåtvänt läge. Prova det på vagnen som är dubbelt så bra 🙂
  Hälsa gärna butiken från mig att jag tycker de ska satsa mer på andra märket om de känner så. Oavsett vad du jobbar med i livet ska du satsa på sådant du tror på och lämna annat bakom dig.
  Kram

  Svara
 • Josefine – är det er barnflicka?

  Svara
 • Som jag skrev är Josefine här i en vecka och hälsar på oss och några vänner så Nej hon är inte vår barnflicka utan en vän.

  Svara
 • Oh ser så mysigt ut!
  Måste bara få fråga hur ni kom i kontakt och kunde hyra erat hus?
  Funderar också på att åka och hyra….
  Vad kostar det för er?
  Har du något tips?
  Kram från ett kallt Sverige!

  Svara
 • Vi har hyrt vårt hus via http://www.jojolantarental.com som det står på startsidan. Kontakta dem och kolla vad som skulle passa dig och få ett pris. De har hus och lägenheter i alla olika storlekar.
  Kram

  Svara
 • Hejsan
  Undrar vilken/vilka restauranger hon äger i Sthlm? Ska dit snart o skulle vilja besöka en av dom, min man älskar thaimat 🙂
  Kram Rebecca

  Svara
 • Hon äger bl a Thai House på Nybrogatan. Supergod mat.
  Kram

  Svara
 • Fantastiska ”Thai Cat”

  Svara
 • Fantastiska Thai Cat. Där spenderade vi många dagar och kvällar! Snabb personal, trevliga och mkt god mat!
  Om ni hänger där ngt mer hälsa gärna Jack och Coco från pojkarna med lockiga håret; Leo, Elliot och Lo. Vore super gulligt!
  Prova kycklingtaco och fisken ”cooper” grillad. Mums.
  Ha en fin resa!

  Svara
 • Ligger Thai Cat på Long Beach?
  Tack för dina tips!

  Svara
 • Tack för svaren ang vagnen! Skulle Dublins tipsa om ngn annan butik som ”gillar” joolz så man kan få lite bättre visning av den?! Att den är ful?! Tvärtom

  Svara
 • Thai cat var vår absoluta favoritrestaurang och att hänga vid en stranddag. Hur underbara som helst där. Fantastiskt vackert oxå.

  Svara