Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:13 | februari 5, 2014

Goda vänner

God kväll min vän. Idag kom min älskade mamma. Hon var trött efter resan och vilade ett par timmar men sedan gick vi ner till stranden. Barnen är så glada över att Mimmi är här och för att inte tala om hur glad jag är 🙂
Mysigt att få vara tillsammans här och dela vår vardag i Thailand med henne.
Minns du att jag skrev till dig här på bloggen om mina semmeldrömmar som jag haft i flera veckor?
Idag fick jag en låda med sex goda semlor av ännu godare vänner. Tack än en gång Johanna och Jerker för er omtanke. Ni gjorde mig verkligen glad. Tur att man har en blogg 🙂Både semlor och mamma på en och samma dag. Lycka!

Mamma tog med sig lite blaskor som jag ska lägga mig och bläddra i nu.


Godnattkram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Goda vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh vilken lycka. Både goda semlor och en go mamma =) Ni ser ut att ha det helt fantastiskt. Njut av tiden med mamma och visa henne allt underbart Ni har omkring Er. Tack för en jätte mysig blogg, kram till dig

  Svara
 • Halleluja, så mycket lycka på en och samma dag 🙂 Vad kul att din mamma kommer och semestrar med er och att du har så omtänksamma vänner som bjuder på semlor, ser ut som att fler än du är glada av att få bakelsen 🙂
  Ha det fint kära du!
  Kram kram

  Svara
 • Jag älskar semlor :)) och jag älskar Thailand :)) vilken super bra kombo

  Svara
 • Hälsa din vackra mamma! Och är det bara semlor du vill ha så kan jag komma och överlämna!
  PUSS min finaste

  Svara
 • Hej Hannah, läste att du för når år sen testade att tråda ansiktet. Har du fortsatt? Blev det bra? Funderar på att testa men är lite rädd att det ska bli värre… Kram

  Svara
 • Ååå semlor är ju så gott! Fick det i tisdags när jobbet bjöd på födelsedagsfika 😀
  Ha det underbart♥

  Svara
 • Hej fina Hannah, åhh vad gott med semlor, har inte ätit någon än..men snart så.Härligt att din mamma kommit ner, är det första ggr för henne i Thailand? Ha det nu så jättemysigt med din fina familj och tack för att vi får följa med på din resa. Kramar ♥

  Svara
 • Hej!
  Va härligt ni verkar ha det!!
  Vi åker till Thailand om 2 veckor och letar just nu boende på koh lanta. Finns det någotmdu kan rekommendera?
  Prisklass runt 400 /rum :)’
  Kramar

  Svara
 • Alla goda ting är tre… 😉 Semlor, mamma och skvallerblaska
  Njut av dagen! /C
  http://mammamage.wordpress.com

  Svara
 • Cassandra är ett jättefint namn…det heter min dotter fast vi stavar det så här istället, Casandra.
  Finns många stavningsvarianter. Hoppas ni har det riktigt skönt, vi åker snart till malaysia och singapore.
  Kram jess
  http://www.annorlundaunderbara.com

  Svara