Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:16 | februari 10, 2014

Månsken

God måndag min vän. Då var det dags för en ny vecka. Måndagar är alltid lite segare och trögstartade. Även i Thailand. Men såklart inte lika jobbiga 🙂
Pojkarna är väldigt duktiga att gå upp på mornarna. Inga sura miner trots att de hellre hade velat sova några timmar till. Skolbussen hämtar 07.50 så jag väcker dem strax innan sju. Livs skolskjuts lämnar Malee Seaview senare så hon får sova lite längre. Nästan alla i familjen är morgontrötta och älskar att sova… förutom Vida. Så fort hon öppnar ögonen så kickar energin in och hon hoppar ur sängen med ett leende.
Igår hade vi som vanligt Mellokväll på Sai Naam. Långbord med vänner, middag och Melodifestivalen på TV. Igår höll jag mig från att gå in på Aftonbladet så jag visste inte vilka som skulle gå vidare. Men det var inte så svårt att gissa sig till vilka som skulle gå till final och andra chansen när man hört bidragen.
Jag älskar Melodifestivalen men måste tyvärr säga att den är usel i år. Hoppas på tredje delfinalen då jag ska ha Schlagerfest och har abonnerat Sai Naam och bjudit in vänner. Då ska vi i alla fall se till att det blir schlagergala.

Mamma och jag.


Kalv med potatis, grönsaker och örtcreme. Gott!


När vi kom hem och barnen hade somnat så hade jag, Peter och mamma filmkväll. Vi såg en dansk film som var riktigt spännande och bra.

Natten bjöd på vackert månsken som lyste upp havet.


Önskar dig en fin dag och start på veckan.
Du är värdefull.
All Kärlek ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Månsken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi hade också schlager kväll! Kul! Var rädd inte få se svenska här i Norge men till min stora glädje kikar norrmännen på den svenska. Tack för film tips! Hur länge har ni kvar i Thailand? Kram!

  Svara
 • Håller med dig, melodifestivalen hittills har inte varit mycket att ha!
  Hoppas ni får en härlig dag♥

  Svara
 • God kväll!
  Måste bara tipsa om att du ska läsa böckerna Jussi Adler-Olsen. Otäckt bra. Och som vanligt mycket bättre än filmen, tyckte den va riktigt usel i jämförelse med boken!

  Svara
 • Jag hoppas också att nästa delfinal i Mellon är mycket bättre, är tyvärr besviken hittills 🙁 Hade ju vart kul om det var några grymma låtar som ni kan dansa till när ni väl skall anordna Melodifestivalfest 🙂
  Kram kram

  Svara