Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:33 | februari 12, 2014

Stand Up Paddleboard Fitness

Godmorgon vacker. Hoppas allt är väl.
Det är en vacker morgon här på Koh Lanta. Inte ett moln på himlen och trots att klockan bara är åtta så är det som en varm sommardag i Sverige.
Jo, igår körde jag ett pass SUP, Stand Up Paddleboard. Har hört att det ska vara en väldigt rolig träningsform, så jag ville prova. Att vara ute i solen och samtidigt kunna svalka sig i havet 🙂 I alla fall jag som ramlade i flera gånger.
Jag gillade verkligen SUP Fitness och kommer garanterat att köra fler pass.

20140212-081539.jpg
Linda heter hon som höll i passet. Hon bor här på Koh Lanta sedan flera år och håller i massor av olika träningspass i grupp men jobbar även som PT. HÄR! är hennes blogg där du kan få tips, råd och se bilder på olika träningsformer och pass. Så mycket roligare att träna så här än i ett trist gym. Avskyr gym.

20140212-082636.jpg
Tog med mig min vän Linn som skrattade varje gång hon tittade på mig. Jag stod stel som en pinne i bajsa-på-sig-ställning. Nästa gång är jag bättre 🙂 Jag är en sån som måste hålla för näsan när jag hoppar i vattnet. Har aldrig förstått hur man lyckas stänga igen näsan. Håller jag inte för så får jag i mig halva havet och spyr på kuppen. Klarade mig dock rätt bra när jag ramlad i. Men en mer ograciös människa får man nog leta efter och för att inte tala om mina avgrundsvrål varje gång jag ramlade i.

20140212-083054.jpg
Vi paddlade stående och på knä. Vi gjorde situps, armhävningar, plankan och andra övningar på brädan.

20140212-083209.jpg
Idag är det Children of the Forest-dag på skolan. Det ska samlas in pengar till flyktingbarnen från Burma. En trevlig dag med roliga stationer och tävlingar. Allt för ett gott syfte som räddar många barn.
Ska ta bilder och berätta mer.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Stand Up Paddleboard Fitness”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken cool träning och så härligt det ser ut! Jag drömmer mig bort nu när jag ligger här sömnlös. Kram på dej

  Svara
 • Det där var en riktigt kul träningsgrej. Undrar hur mycket träningsvärk du får…tänkte på att här måste man ju verkligen spänna magen hela tiden!
  Ska bli oerhört intressant att se Peter i klänning.
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com
  Smink på dagens meny

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det låter helt underbart borta hos er med värmen!
  Jag och min sambo håller på att boka en Thailandsresa inför vintern 2015. Tyvärr kan vi bara vara borta ca 2 veckor pga våra jobb och har fått tips på att åka till Koh Lanta. Eftersom du är lite av en expert på just Koh Lanta så undrar jag såklart hur ön än, tips på boende, öar som är värda ett besök, finns det några ”aktiviteter” förutom snorkling att göra osv. Alla tips mottages tacksamt 🙂

  Svara
 • Åh vad härligt det såg ut att träna på det sättet. Jag är inte heller så förtjust i gym. Själv går jag på olika typer av pass istället för att styrketräna vid maskiner.

  Svara
 • Grym träning de där du! Skulle mer än gärna testat de 🙂 Såå roligt att ”hänga med” på din resa,verkligen!! Kram till dig fina Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken utmaning haha. Såg superkul ut! Jag tycker som du, att gå på gym är inte min grej heller.
  Tack för att du tipsade om ljuvligmat bloggen som finns här på femme. Jag hade missat den. Jag gillar den massor och jag och min familj har redan testat på en hel del recept 🙂
  Varm kram till dig och familjen!

  Svara
 • Hej!
  Träningen såg ju verkligen jättekul ut:) min bror med familj är oxå på koh lanta o tydligen har thailändarna sagt att det är varmare nu än vad det brukar vara i februari. Imorse sa de att det var 28 grader varmt!! Härligt med sol o bad.
  Kram Nina, Västerås

  Svara
 • Haha härligt! Det där skulle man pröva på 🙂 Arbetar ni på er resa också eller är det skönt glassande under dessa månader? Otroligt att ni kan och har möjlighet. Det borde fler få ha möjlighet till. Ha en fortsatt sköön resa 🙂

  Svara
 • Vad underbart ni verkar ha det och tack för att vi får ”följa med” på er resa.
  Vi kom nyss hem från Koh Lanta och längtar redan tillbaks. Har en liten fråga ang just det: Kändes det bara positivt att komma tillbaka till ett Lanta ni känner till? Är lite rädd för att känna att nyhetens behag och första intrycket-känslan då försvinner på ett resmål. Kan dock ändå tänka mig att det är skönt att slippa leta reda på allt från början – vart man handlar bra mat, BRÖD som är svårt att hitta, de bästa stränderna mm. Vi kikar lite på Sai Naam då nyfikenhet på stället väckts tack vare din blogg. Hade ni själva valt att bo där? Vet ju att många åker tillbaka till Lanta år efter år för att dom är så nöjda. Ska man våga ta en andra tur dit tro? =) Vi älskade ju stället, det har allt man behöver och vill ha ut av en semester. Nackdelen är den långa transfern! Mkt tacksam för svar. Mvh Cattis

  Svara
 • Hej Hannah!
  Åh vad jag skrattade när jag läste om att du måste hålla för näsan när du kommer under vatten!! Jag är likadan, har på mina 27 år inte fattat hur det går till!! Skönt å höra att jag inte är ensam!! Kan för allt i världen inte lära mig! Blir vackert utskrattad varje gång av familj&vänner, men det är bara att ta!:)
  Hoppas du känner dig piggare idag!
  Kramar från ett kyligt Sverige!

  Svara