Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:23 | februari 14, 2014

Mellofest

God kväll vacker. Ligger i sängen med Liv och Vida. Måste försöka sova. Har inte fått många minuters sömn det senaste dygnet.
Tack för dina varma ord. Peter tackar ödmjukast.
Saknar Peter ❤️ Har pratat med honom flera gånger och hoppas att han får komma hem imorgon.
På söndag ska vi ha schlagerfest och jag har lovat honom att jag och alla inbjudna ska ha extra kul för honom också. Men han kommer inte undan helt. Glitterhatten och en fin schlager-boa får han ha på sig i sängen och har vi riktigt hög volym och öppnar sovrumsfönstret kan han nog höra oss och alla bidragen i Melodifestivalen.
Du missar väl inte den stora Melodifestivaltävlingen som jag har tillsammans med Coop?! Du kan vinna en skräddarsydd fest med allt du behöver för den perfekta mellofesten. Tänk dig finalkvällen den 8 mars och du har röd matta, egen kock, god mat, serveringspersonal, glitter och allt som hör till. Du behöver bara bjuda gästerna.
På startsidan HÄR! hittar du all info.
Vinner du så glöm inte att bjuda mig 😉
Ikväll var våra fina vänner Linn och Tomas här med sina barn. Dem har varit ett otroligt stöd och Tomas har varit en klippa.
Liv älskar deras döttrar. Mellanflickan Amanda har en särskild plats i Livs hjärta. Hon vill vara med henne hela tiden.

20140215-002025.jpg

20140215-002222.jpg
Nova och Vida är också fina vänner.
Mamma och pojkarna tittar på film ute i vardagsrummet. Känner mig konstigt nog inte trött så jag ska gå ut och kramas lite med dem.
God natt.
All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Mellofest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina..blev helt tårögd när jag läste vad Peter råkat ut för..hoppas han får bästa vård nu o piggar på sig..tänker på er!kramar till er från cityland.

  Svara
 • Åh vad skönt att han är bättre och du verkar må lite bättre oxå! Guld värt med fina vänner!! Kram fina du kram Malin

  Svara
 • Jag brukar följa din blogg varje dag . Men har varit upptagen de 3 sista dagarna och blev beklämd för er skull av att läsa om olyckan . Skönt att det ändå gick så pass bra . Thailand har ju en otroligt fin och bra sjukvård och man känner sig mycket trygg som patient . Så jag är säker på att Peter känner sig väl omhändertagen :)) det är värre att vara anhörig och ska rodds allt runt omkring . Tur att du har din mamma där och även fina vänner . Min man fick en hjärtinfarkt i Thailand 2011 så jag kan förstå din oro och känsla av att inte räcka till ❤️ Man får en så otrolig styrka och klarar av så mycket mera än man tror . Hoppas att ni snart är tillsammans igen :)) kram

  Svara
 • Kramar i massor till er allihopa, tänker på er <3

  Svara
 • Fina Hanna, mina varmaste tankar, kramar och böner till er. Det är svårt att stå vid sidan om – var början man när man är mitt i liksom. Vi har fått komma hem men jag känner att jag vakar över min lille kille varje steg, varje andetag. – min livs levande lille ängel, Gabriel. Glöm inte andas, vet om att du är värdefull och så viktig för så många, försök stänga alla hemska ”om-tankar” utanför. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/02/14/lite-liv-i-ogonen-idag/

  Svara
 • Hej Hanna! Men vad hemskt med det som hänt Peter hoppas han kryar på sig snart, tur i oturen är ju ändå att din mamma är där. Sköt om er !!

  Svara
 • Åh så hemsk! Stackars Peter… Men vilken tur att han klarade sig. Tänker på er hela familjen. Hälsa honom så gott från oss. Kram från Charlotte & Jerry

  Svara
 • Massor med kramar till er❤fyyy vad otäckt och hemskt det som hänt Peter. Hoppas han blir bra snart och att han är hemma hos er snart

  Svara
 • Usch va tråkigt för er! Hoppas ni får hem honom snabbt!
  Alla hjärtans dagkram till dig och din familj!
  Kram annsofi från limhamn

  Svara
 • Åh, vilken änglavakt! Ja, ibland får man en rejäl tankeställare och blir otäckt påmind om hur skört livet och allt man ar för givet är. Usch, förstår din oro och rädsla och dessutom i ett annat land. Skönt ändå att din mamma är där och kan stötta dig och barnen.
  Styrkekram till dig och stort krya på dig till Peter!

  Svara