Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:02 | februari 15, 2014

Kärlek och SUP Fitness

God lördag vacker. Hoppas att du har en fin helg och är vid gott mod.
Jag pratar med Peter hela tiden. Han får inte komma hem idag men hoppas på att se honom i glitterhatt och boa här hemma i sängen imorgon 🙂
När han kom in till sjukhuset i Phuket igår visade det sig att han hade tre brott på ryggraden. Det hade dem missat helt här. Inte konstigt att han hade så fruktansvärt ont och varken kunde sitta eller gå. Även här hade han skyddsängeln vid sin sida. Brotten var nämligen på ”ofarliga” ställen på ryggraden. Nu måste han vila i tre veckor så det läker. Har lovat att vara han Florence Nightingale, men jag tror han hellre vill ha mig som en naughty nurse 🙂

Alla hjärtans dag choklad…


… och blommor från barnen ligger här och väntar på Peter.


Imorse for jag till Slow Down och körde ett SUP Fitness-pass med bästa Linda. Kände att jag behövde skingra tankarna och träning är bra om man känner sig deppig. Så skönt att mamma fortfarande är kvar här så vi har hennes stöd och hjälp.


Jag och Linda.


Stor Kram ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Kärlek och SUP Fitness”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi tänker på er allihopa och hoppas han mår bättre snabbt!! Säg till om vi kan hjälpa till med något! Ses i morgon på mellofesten! Ska bli skoj! Kram från Emma, David och Co. borta i C5.

  Svara
 • Men usch! Hoppas han blir bättre snart. Var det hans eget ”fel” eller blev han påkörd?!

  Svara
 • Vi blev påkörda på Phuket på nyårsafton när vi åkte moppe, min gubbe bröt foten men det såg dom inte på röntgen där utan det upptäcktes här hemma i tisdags när vi kom hem. Vi är glada att vi klarade oss med livet i behåll! Nu är vi inte lika pigga på att åka moppe, fast vi har åkt flera hundra mil under alla våra år på Phuket. Hoppas det går bra för Peter!

  Svara
 • Usch vad hemskt med Peter. Jag hoppas han läker snabbt och får komma hem till er snart. Tur i oturen att din kära mor är hos er just nu och kan stötta er alla. Ha en glittrig och härlig Mellokväll imorgon 🙂 Kram på er alla fina.

  Svara
 • Ja, träning är ett bra sätt att koppla bort jobbiga situationer för stunden och få utlopp för känslor inom en, vad bra att du har fina vänner och familj som stöttar runt om dig också ❤️ Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har en liten fråga till dig om Koh Lanta. Om en vecka ungefär anländer jag och min kompis dit för ett par dagar. Vi vill gärna rida elefant i Thailand men vi har läst och sett hemska filmer om att man absolut inte borde göra det då elefanterna torteras – och då vill vi givetvis inte göra det. Tänkte höra om du vet något ställe som behandlar elefanterna på rätt sätt någonstans i Thailand, koh lanta eller någon annan ö?
  Kramar Emma

  Svara
 • Stackars Peter. Vilken tur att han inte blev värre skadad. Det måste vara skönt för dig att ha din mamma hos dig. Ta hand om varandra.

  Svara
 • Åh jag lider med dig Hannah!Att känna sig otillräcklig och hjälplös är ingen skön känsla. Vilken tur att en ängel var med och skyddade din Peter. Hoppas att han snart repar sig och att ni kan njuta av resten av resan. Styrkekram till hela familjen.

  Svara