Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:23 | februari 16, 2014

Förberedelser och mycket grönt

God kväll vacker. Här är det i alla fall kväll. Alla sover och det enda jag hör är tickandet från ett väldigt irriterande väggur. Blundar jag och försöker tänka bort tick-ljudet så hör jag havet och vinden. Ett underbart och rogivande ljud.
Jag känner mig lugn i kropp och själ. Peter är hemma.
Ikväll gick vår mellokväll av stapeln. Den blev rolig, lyckad och väldigt grön.
Vi var många som ville ha grön glitterhatt, glitterglasögon och fjäderboa 🙂

Sköna, gröna unge! Lite Elton John över henne.


Ge mig en guldpeng och jag uppfyller en önskan/ Gröna Vätten


Redo för mellofest på Sai Naam.


Med hatten på sned.


Är det Willy Wonka?


Jag fick hjälp att pimpa Sai Naam. Liv och mamma fixade med serpentiner på borden.


Jag hade många fina vänner som hjälpte mig att fixa inför kvällen.
All the way from Sweden.


Du får se fortsättningen på festen, alla gäster och kvällens bästa gäst, imorgon.
Är så trött att jag knappt ser vad jag skriver. Måste försöka få lite sömn.
Glöm inte att du kan vinna en helt egen mellofest med allt som hör till. Du behöver bara bjuda in dina vänner.
Du hittar tävlingen på startsidan HÄR!
Godnattkram ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Förberedelser och mycket grönt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Provar att posta detta igen och hoppas på svar:
  Vad underbart ni verkar ha det och tack för att vi får ”följa med” på er resa.
  Vi kom nyss hem från Koh Lanta och längtar redan tillbaks. Har en liten fråga ang just det: Kändes det bara positivt att komma tillbaka till ett Lanta ni känner till? Är lite rädd för att känna att nyhetens behag och första intrycket-känslan då försvinner på ett resmål. Kan dock ändå tänka mig att det är skönt att slippa leta reda på allt från början – vart man handlar bra mat, BRÖD som är svårt att hitta, de bästa stränderna mm. Vi kikar lite på Sai Naam då nyfikenhet på stället väckts tack vare din blogg. Hade ni själva valt att bo där? Vet ju att många åker tillbaka till Lanta år efter år för att dom är så nöjda. Ska man våga ta en andra tur dit tro? =) Vi älskade ju stället, det har allt man behöver och vill ha ut av en semester. Nackdelen är den långa transfern! Mkt tacksam för svar. Mvh Cattis

  Svara
 • Härliga bilder!
  Lilla Elton är årets bild, så jäkla söt!
  Ta hand om er och krya på maken
  ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det var några dagar sedan jag kikade in så först nu såg jag att Peter skadat sig ordentligt. Vilken änglavakt han hade! Sköt om er ordentligt,
  kram

  Svara
 • Wow vad underbart!! 🙂 Älskar att få följa er tid i värmen! Hoppas Peter kryar på sig!
  Önskar er fin start på nya veckan! kramar om <3

  Svara
 • Vilka härliga bilder! Känns som att jag tittar in i mitt eget vardagsrum – restaurangen på Sai Naam. Åh vad jag längtar tillbaka. Skönt att se att din man är någorlunda ok. Vi fick bevittna en fruktansvärd mc-olycka på norra sidan ön, jag var helt skakis i flera veckor efteråt. Själv kan man köra hur försiktigt som helst, men det spelar ju ingen roll om det kommer någon galning och gör en oplanerad omkörning.
  Ha en fortsatt fin vistelse där nere.

  Svara