Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:09 | februari 16, 2014

Spice Girls på Koh Lanta

God söndag min vän. Hoppas att du har en skön helg.
Jag, mamma och flickorna kom just hem från lunch på stranden.
20140216-150422.jpg
Alla har nu lagt sig för att sova middag men jag kan inte komma till ro. Har massor att fixa inför kvällen och snart kommer Peter hem.
Han har fått ambulanstransport från Phuket och borde vara här om ett par timmar. Det glädjer mig. Jag har bäddat och gjort iordning fint så han kan vila och bli omhändertagen här hemma.
Igår var Ladies Night festen då alla skulle vara kvinnor. Jag fick ta Peters plats som Baby Spice i Spice Girls.
20140216-150754.jpg
Han hade dock varit snyggare och platsat bättre i det här gänget än jag 🙂
Jag var med under middagen men gick sedan hem. Kändes tomt och tråkigt utan Peter.
20140216-151126.jpg
Nu har mycket av min oro släppt, huvudvärken börjar äntligen ge sig efter fyra dagar och ikväll ska det firas.
Peter och mellofest. Bra kombo 🙂
All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Spice Girls på Koh Lanta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah!
  Vill skicka en STOR kryapåkram till Peter. Fy vad läskigt. Jag hade inte läst bloggen på några dagar och jag hoppas att han nu får den hjälp han behöver så att han inte behöver ha så ont.
  Jag och min lilla prins fick åka in akut till sjukhus i fredags pgr av att han fick svårt att andas. Som tur är gick allt jättebra och vi fick fantastisk hjälp på sjukhuset. Men man känner sig fruktansvärt liten och hjälplös när olyckor och sjukdomar inträffar.
  Kram Linda

  Svara
 • ❤❤

  Svara
 • Jag röstar varje dag på dig. Du är värd och vinna ❤

  Svara
 • Du är så otroligt vacker Hannah och verkar vara en sån underbar kvinna/tjej/mamma/fru/svärdotter…. Jag älskar att läsa din blogg och tycker så synd om er och Peter. Hoppas att han känner sig bättre. Hur många veckor har ni kvar i Thailand?
  Tänker på er <3
  Soliga hälsningar från Sverige!
  Kram Anna

  Svara
 • Men hur orkar han med det stackaren ? Låter inget vidare att efter allt han har varit med om. 🙁

  Svara
 • Hej fina Hannah! När jag skriver detta har du kanske redan fått hem din Peter. Hoppas han snart är på benen igen, fast en tid får du nog ”passa upp” honom. Detta tror jag du gör med glädje.För ni två är 1 och är en underbar familj med era barn. Krya på dig kramar till Peter o en stor bamsekram till dig, för att du är den du är!

  Svara
 • Röstar varje dag ❤hoppas du vinner det är du värd ❤

  Svara
 • Hej, befinner mig också i Thailand nu och läste på din blogg om olyckan. Stackars Peter, men vilken tur att han klarade sig så bra. Skönt för dig att ha din mamma hos dig som stöd och hjälp. Hoppas att ni kan njuta och får en härlig vistelse trots allt. Sååååå fin bild på dig förresten.

  Svara