Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:22 | februari 20, 2014

Tjejdag

God kväll i stugan. Hoppas att allt är väl.
Jag, Liv och Vida har haft tjejdag och hängt tillsammans bara vi tre. Vi har varit på stranden, suttit inne i kylan och ritat, svalkat oss i poolen och ikväll åt vi middag med vänner.
Peter vilar och ligger i sängen mest hela dagarna. Han kan hasa sig upp och gå runt lite. Mest för att få igång blodcirkulationen och så är det nog bra att röra sig lite försiktigt hur ont han än har.
Jag försöker passa upp på honom och ta hand om honom på bästa sätt. Jag är mamma, fru och vårdare om dagarna 🙂
Mios pappa kom i söndags så pojkarna ska sova hos honom inatt. Kvällarna blir väldigt tysta och lugna. Har svårt att njuta av att vara själv när jag är van vid att ha full rulle tills jag själv stupar i säng.

När Liv och Vida sov middag passade jag på att ligga i solen, läsa och vila.


Finaste kärleken ❤ Liv kramade William och hängde sig fast som en liten apa.


Trevlig middag med goda vänner.


Fina tjejerna Emma, Camilla, Felicia och Cecilia.Imorgon händer det igen. Hela ön kommer att vara utan ström. Det ska jobbas med någon gammal elledning någonstans så då måste all ström stryps. Avskyr det! Vi har dock lyckats hitta ett hotell med generator så Peter får ett rum med AC. Han måste ligga i kylan med sina sår, annars läker de aldrig plus att när strömmen går så blir det helvetiskt varmt i huset. Om det är 35 grader varmt ute så är det över 40 inomhus och luften står helt still. Olidligt.
Barnen har kortare skoldag när det är strömavbrott så imorgon ligger vi nog i poolen från lunch 🙂
Var rädd om dig och glöm inte bort att du är värdefull.
All Kärlek ❤
 


6 kommentarer6 kommentarer om “Tjejdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Vilken fin blogg du har och vad fint du skriver. Ni ser ut att ha det helt underbart i värmen. Njut ordentligt för hemma i Stockholm har det snöat igen 🙁
  Besök gärna min inrednings- och feelgoodblogg, http://www.mariellewinkler.devote.se
  Stor kram!

  Svara
 • Skickar massor av styrka till dig ❤️ Du är en kämpe Hannah och jag förstår hur du känner med all oro och frustration över situationen ❤️ Kram Anneli

  Svara
 • Hahah, på denna bild var tjejerna lika varandra. Visst ser man att dom är syskon. Kram till er alla!

  Svara
 • Hej!
  Jag blir bara orolig (då jag själv är läkare) Min tanke är att din make nog behöver mer sjukvård!! Provocera inte fram något genom rörelse, utan att ha fått klara direktiv av en sjukgymnast (i Sverige efter ett trauma (vilket din mans olycka räknas som) får man som pat alltid ett gediget rörelseschema med täta uppföljningar. I mina öron och på din beskrivning av hans smärta låter det tyvärr som om han borde ligga fixerad!! All övrig rörlighet så som att ens vrida på huvudet kan förvärra frakturerna.
  Ni (åtminstone din man) är säkert berättigad till ett SOS flyg hem till Sverige.
  Skicka hem honom bums, gör hans skull och gör er framtid.
  Att han får 40 år med kroniska smärtor är inget so. Man skojar bort.
  Vänligen Nelly Zy. (Barnläkare)

  Svara
 • Hoppas det inte blir alltför olidligt för er imorgon. Men tur att ni hittat ett hotell där Peter kan va iaf. Uppskattar att du påminner med jämna mellanrum om att man e värdefull. Tack!

  Svara
 • Låter som att det är full rulle för dig under dagarna, skönt med lite vila i solen medan tjejerna sover. Det ser underbart skönt ut, men jag kan tänka mig att det blir olidligt när strömmen stängs av och ac:n är ur funktion, vilken tur att ni har hittat ett hotell där Peter kan vila! 🙂
  Ha det fint vackra du!
  Kram kram

  Svara