Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:31 | februari 23, 2014

Husbyte

God söndag vacker. Nu har vi bytt hus. Har packat hela morgonen och burit över allt till huset vi ska bo i. Om tio dagar gör vi samma sak. Tillbaks med allt igen.
Just nu sitter jag på nya uteplatsen, äter fried rice och tittar på Liv och Arwen när de badar.
Det är så vackert och rogivande.

20140223-122102.jpg 20140223-122136.jpg

20140223-122217.jpg
Vida har gjort Peter sällskap i sängen. De vilar och tittar på Nalle Puh.
Igår kväll åt jag middag med några tjejkompisar. Vi hade sjukt kul och gick fnittrandes hem, längs med stranden, mitt i natten.

20140223-122806.jpg
Sofie, Mia, Emma, Cecilia, Camilla och jag.

20140223-122913.jpg
Vi åt middag på Layana.

20140223-123003.jpg
Jag, Emma och Mia.

20140223-123144.jpg
Kvällen avslutade vi på Korner Bar…

20140223-123241.jpg
… med buckets 🙂
Pojkarna är på båtutflykt idag med Mios pappa och när de kommer hem i eftermiddag är det dags för mellokväll på Sai Naam. Undrar hur det ska gå bara, med tanke på att OS-finalen i ishockey visas samtidigt! Det lär bli en kamp om TV:n 🙂
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤️


20 kommentarer20 kommentarer om “Husbyte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej,
  varför måste ni byta hus?
  Hälsningar

  Svara
 • När vi bokade ”vårt” hus så hade en familj redan bokat tio dagar mitt i vår period.
  Kram

  Svara
 • Din klänning är verkligen fantastisk!! Får man fråga vart du har hittat den? Kram

  Svara
 • Tack! Köpte den på marknaden här i Thailand för 50 kr.
  Kram

  Svara
 • Jättesnygg klänning du har. Jobbigt att flytta även om det vara är en liten bit.Peter kan väl inte bär något. Ha en fin dag här i Småland är det vår i luften och solen skiner.

  Svara
 • Vad heter detta område med hus som ni hyr? Är det genom Jojo Lanta Rental? Vet inte om du svarat på min fråga om känslan att komma tillbaka till Koh Lanta denna gång?

  Svara
 • Jag har svarat dig på Instagram. När man reser med fyra barn och ska vara borta en längre tid så känns det tryggt att komma tillbaka. Blir som ett andra hem. Skulle lätt komma tillbaka en tredje gång 🙂
  Vi hyr av jojolantarental.com och vi bor på Long Beach.
  Kram

  Svara
 • Stackars Peter tycker så synd om honom

  Svara
 • Du är så vacker Hannah. Mycket fin klänning. .är oxå nyfiken på var du köpt den.

  Svara
 • Tack snälla! Den har jag köpt för 50 kr här i Thailand 🙂
  Kram

  Svara
 • Ja jag tycker ju inte precis synd om er som nu fick flytta till denna utsikt ha ha 😉
  Vet du! det är så mysigt att få följa er på era mysiga upptåg (dock inte Peters olycka) & solen & värmen får en för en stund att glömma att vi inte sett solen på flera veckor nu & regn & snö har varit vår vardag så länge i mellan Sverige suck suck… ;(
  Kram på er <3

  Svara
 • Tack för omtanken men bilden är nog bara missvisande för att handen är nära kameran. Händerna ser helt normala ut men han har mycket ont på andra ställen så det blir Phuket igen.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah.
  Så roligt att få följa dig/er 🙂 Jag har ju följt dig, sen du var gravid med Liv. Man tycker att man känner dig, ja iaf känner jag dig genom bloggen 😉
  Fast du vet ju liksom inte vem jag är 😉 En 52 årig sjukpensionär som är gift, älskar min familj, 3 barn, 2 barnbarn, 2 hundar, 1 katt.
  Du verkar vara en så fin och godhjärtad människa. Tänker mycket på dig och Peter. Ber att det ska gå bra för Peter, att det onda ska läka, ber om kraft och styrka till dig Hannah.
  Önskar verkligen att ni ska ha fina dagar den tid ni är kvar där.
  Nu ska jag ta en promenad med hundarna i ett lite slaskigt vårväder.
  Styrkekram vill jag ge dig /Anette

  Svara
 • Tack fina Anette!
  Stor kram ❤️

  Svara
 • Åååh vad skönt ni ser ut att ha! Ta en drink för oss också!

  Svara
 • Jag har mailat till er på Wioliv.

  Svara
 • Hejsan!
  Usch jag förstår precis hur Peter känner sig. Jag har själv haft en kotfraktur i ryggraden, eller haft och haft det läker ju fortfarande så skadan finns ju kvar. Det var den 10:e kotan i ryggraden som knäcktes pga att jag fick en cancerknöl(lymfom) där. Mina nerver skadades och jag kunde inte gå på 1 år. Var helt sängliggandes i över 6 månader och var tvungen att ha hjälp med precis allting. Var så hemskt att vara fånge i sitt eget hem. Vet precis hur fruktansvärt ont det gör! Men nu är äntligen cancern borta efter flera cellgiftsbehandlingar och jag har lärt mig att gå igen. Det krävdes mycket tålamod och träning under flera månader. Så skönt att kunna gå igen och slippa rullator, rullstol, toalettstol osv. Jag hoppas nu verkligen att Peter blir bra snart igen. Håller alla tummar jag har! Stor kram <3

  Svara
 • Fy vad fruktansvärt men tack och lov att du mår bra nu.
  Stora kram ❤️

  Svara
 • Halloj
  Gud va jag längtar när jag sitter och kollar på dina underbara bilder.På söndag är det äntligen dags för oss att åka ner till lanta. Om du eller någon av dina vänner vill ha ner något speciellt så är det bara att höra av sig, så kan jag ta med det ner. Jag har packat: havregryn, kalles kaviar, lösgodis ( hutlöst dyrt när vi var där sist) och oskkrokar( ostbågar säger nog ni)och en herrans massa solskyddskräm (tror iockförsig inte att ni behöver det). Ni kanske kommer på nåt annat 🙂 ( typ en biltidning till sjuklingen )
  Hade gott
  kram Anna från Härnösand

  Svara
 • Tack för omtanken fina Anna. Hade packat med mig en hel del och så hade mamma med sig jordnötsringar och annat gott 🙂
  Vi ses.
  Kram ❤️

  Svara