Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:45 | februari 25, 2014

Ett dygn i sängen

God morgon min vän. Hoppas att du mår bra.
Själv känns det precis som om jag kommit tillbaka till livet. Åkte på vidrig magsjuka och har legat i sängen i ett dygn. Mår fortfarande lite dåligt men är absolut på bättringsvägen. Du vet ju sedan tidigare att jag lider av emetofobi, fruktansvärd rädsla för att kräkas.
Så det har varit en pärs för mig men även för dem i min närhet. Jag ber för mitt liv, grinar, gråter ulkar och hulkar om varannat 🙂
Idag ska jag försöka få i mig lite mat och frisk luft.
Vidis ligger hos mig och tittar på Nalle Puh.

20140225-083955.jpg
Mysigt!
När vi flyttade in i nya huset i förrgår låg handdukar vackert vikta till olika djur på våra sängar.

20140225-084200.jpg
Jag och Peter fick svanar.

20140225-084301.jpg
Blommor i badrum och kök.

20140225-084448.jpg
Är helt överväldigad över hur många det är som följer mig på Instagram. Så kul och glädjande.
Är glad över just dig både här och där 🙂

20140225-084709.jpg
Daga att kliva ur sängen.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Ett dygn i sängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vilken otur, hoppas det är över nu.
  Hur går det med Peter ? Har ni nån försäkring som täcker att han missar att kunna göra en massa saker nu ?
  Jag vet att livet är viktigast och han hade ju verkligen tur här men är ju ändå tråkigt att bli sängliggande så här länge, mest för honom men även för resten av familjen.
  Kram från Trelleborg.

  Svara
 • Tack för omtanke. Riktigt sinnessjukt med försäkring. Regeln är att man ska vara sjuk halva resan. Så åker man en vecka och är sjuk 4 dagar får man pengarna tillbaka för hela familjen. Nu var vi tre dagar över ”halva resan” och trots att vi nu inte kan göra något på en månad är det bara jag som får några tusenlappar. Förklarade att min fru fick ta hand om fyra barn samt mig och därför var resan ”förstörd” eftersom varken jag eller familjen kan göra vare sig utflykter eller vara tillsammans. Fick svaret från IF ”tycker du att din fru ska ha betalt för att ta hand om sin familj?” Så fyra dagars sjukdom på en veckas semester är skäl nog men att vara sängliggande i en månad med frakturer på ryggraden räcker inte. Det ska vara sjukhusvistelse och halva resan, oavsett längd som avgör.

  Svara
 • Stackare, magsjuka är fruktansvärt. Krya på dig ♥

  Svara
 • Åh din stackare, jag lider också av det och vet vilket helvete man måste genomgå om man får det. Kram

  Svara
 • Hej fina du.
  Förstår dig. Jag lider också av det. Sväljer och sväljer in i det längsta för att det inte ska komma nåt. Usch!
  Härligt att följa er resa. Verkar fantastiskt. Trist med Peter dock men mer tacksam att det gick bra.
  Själv har jag tiden planerad framför mig då vi köpt nytt större hus

  Svara
 • Allt kom inte med från mitt inlägg..
  Ville mest avsluta med att ge er en stoor kram 🙂
  Ha det så bra så hörs vi snart.

  Svara
 • Helt vansinnigt! Vi åkte till Asien i två månader i somras och då tecknade vi extra försäkringar just för att vara garderade om olyckan var framme. Men det spelar ju då ingen roll om olyckan då är framme någon dag ”för sent” för att man ska få ersättning.
  Fräckt svar av IF, skäl nog att aldrig teckna hos dem.
  Nu vet inte jag hur ni betalade för er resa men vi hade en ”extra” försäkring iom att vi betalade med Amexkortet.
  Ett litet tips bara..
  Hoppas ni, trots allt, får en fortsatt fin vistelse i Thailand och krya på er!!!

  Svara
 • Hej!
  Tack för att du delar dina stunder av svårigheter, du visar att vi som inte kan hålla fasad också är ok!
  Stor stor kram till dej!
  /Emma

  Svara
 • hej! jag har just hittat till din blogg och jag tycker den är jättefin! sà som du börjar varje inlägg sà känns det verkligen som om du skrev personligt till mej, man känner sig verkligen välkommen.
  lag till dej pà mina favoriter pà min egen blogg, sà jag inte missar nàt!
  kram

  Svara
 • Tack Snälla Ulrika. Du gjorde mig väldigt glad 🙂
  Kram!

  Svara
 • Helt sjukt resonemang ju.
  Det är väl en viss skillnad på fyra dagar och 4 veckor eller mer, vad det nu kommer att bli för dig//er.
  Jag lider verkligen med er allihop.
  Kram från Trelleborg.

  Svara
 • Fy sjutton för magsjuka, men tur att du är på bättringsvägen! 🙂

  Svara