Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:10 | mars 2, 2014

Filmjölk

God morgon min vän. Vaknade av två klarblå ögon som tittade på mig och ett litet finger som pickade mig på armen. Vida kastade sig över mig och tryckte sitt lilla huvud mot mitt bröst. Jag borrade in näsan i det rufsiga håret och andades in hennes goda doft. Fortfarande god som en liten bebis.
Kan inte önska mig en bättre sätt att vakna på 🙂
Pojkarna sover fortfarande och jag och flickorna har precis ätit frukost.
Jag har fått ett tips på hur man gör egen filmjölk, så den smakar precis som hemma. Inte söt och sliskig som yoghurten här. Lätt som en plätt var det.
Nu äter jag filmjölk och müsli varje morgon.

20140302-100953.jpg
Gott!
Kram ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Filmjölk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Tack för en underbar blogg!!! Speciellt kul att läsa om er resa till Thailand eftersom vi åker dit på onsdag denna vecka!
  Skulle man kunna få receptet på filmjölken? Jag minns att det bara finns riktigt söt yogurt precis som du skrev.
  Tack igen för att jag får ta del av era liv.
  Hälsingar Susanne

  Svara
 • Hej Hannah
  Det är så härligt att kunna följa er tid i Thailand.
  Vi va själva där i januari och längta tillbaka.
  Du har så fina klänningar bl.a. dom med missoni mönster, jag undrar var du köpt dom.
  Mvh Åsa

  Svara
 • God morgon.
  Jag är också nyfiken på receptet på filmjölken. Kan du lägga ut det, snälla?
  Hoppas ni har en bra dag.
  Mvh,
  /Nina

  Svara
 • Fina underbara Hannah! Ta inte till dig av de elaka kommentarerna. DU VET att du är en underbar fru OCH mamma. Det är väl självklart att du får skriva på bloggen att det är jobbigt, det är ju din blogg. Men som du känner till finns det personer som bara ska göra livet surt för någon som de är avundsjuk på. Du är vacker, har en stilig man samt 4 underbara barn, DET svider i ögonen på folk!
  Sänder stora styrkekramar till dig o Peter, med hopp om att han snart är hemma igen. Klart att du är orolig, vem hade inte varit det? Allting kommer att bli bra Hannah, till dess får du ”gnälla” så mycket du vill.
  Tänker på dig!

  Svara
 • Skickar styrka till dig att fortsätta att vara den underbara mamma du är ❤️ Har man följt din blogg så kan man inget annat än att se hur otroligt ödmjuk och fin människa du är ❤️
  Jag förstår din ensamhet ,orolighet och frustration över situationen med Peters olycka . Men då jag har varit i en liknande situation i Thailand fast min man fick en hjärtinfarkt . Så vill jag bara skicka massor av styrka till dig ❤️ Du kommer att märka vilka som är dina riktiga vänner och du kommer gå så mycket starkare ur det här ❤️ Hoppas att Peter snart är tillbaka hos er och att han då mår bättre ❤️KRAM

  Svara
 • Älskade Hanna förstår hur du känner, snacka om att känna sig ensam fast man har goda vänner omkring dig, förstår din oro och frustation, tänker på er och hoppas att Peter snart är hemma igen,du är en så fin människa och älskad av din familj och dina vänner både egna och här på bloggen , glöm inte det. Kramis.

  Svara
 • Hej
  Det var jag som skrev att du skulle be om hjälp häromdagen. Jag har läst din blogg i många år mitt intryck är att du verkar vara en väldigt snäll person som alltid finns där för andra, stretar på i med och motgång, och kanske inte ber om hjälp utan fixar det mesta själv.
  Det måste vara fruktansvärt att vara med om en sådan olycka och jag kan inte ens föreställa mig oron ni båda förmodligen känner. Allt som handlar om ryggen är ju allvarligt.
  Jag tänker att du kanske vill vara på sjukhuset med Peter och att familj och vänner omkring dig borde försöka underlätta så mycket som möjligt för dig och er just nu.
  Hoppas allt blir så bra som möjligt för er, kram

  Svara
 • Instämmer…! Verkligen det bästa sättet att vakna upp på! Finns inget härligare.. Just nu är barnen hos sin pappa efter sköna sportlovslediga dagar, känns så tomt och längtan efter dem är stor. Får snusa lite på Kråkans snuttefilt…. Men på onsdag kommer de till mig igen 🙂 då blir det ”full rulle kanelbulle” … 😉
  Önskar dig en fin dag.
  P.s. Vore roligt att prova att göra egen fil, så du får gärna ge recepet.

  Svara
 • Fina lilla Vida, vilket härligt sätt att bli väckt på! En söt liten tös som gärna ville att mamma skulle vakna med andra ord ❤️ Egen fil? Det lät spännande! Kanske du kan berätta hur du gör den? 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Hej Hanna! Tycker så synd om er men kan inte förstå att ni inte flyger hem efter olyckan?? Stackars Peter kan ju inte ligga helt utelämnad på ett sjukhus i Phuket-hade tagit första bästa flyg hem!! Kram

  Svara
 • Utelämnad? Det är fantastiskt vård här. Inte sämre än i Sverige. Han vill stanna och idag kommer han hem.

  Svara
 • Hej,
  Tack för omtanke men jag är inte direkt utlämnad. Det är ett fantastiskt sjukhus och jag får bästa möjliga vård. Jag litar på läkarnas bedömning eftersom de har expertis och all information om mina skador. Du kan vara säker på att jag, tillsammans med min familj och läkarna, tar de beslut som är bäst för min hälsa. Och givetvis är vi, och har varit hela tiden, i kontakt med SOS i Sverige gällande mitt tillstånd och eventuella ändringar av vår hemresa.
  Än en gång, tack för omtanken.

  Svara
 • Hej,
  Jag skulle också bli superglad om du la ut receptet
  På filmjölken.
  Bor i USA och har galna cravings!
  PS: tack för att du delar med dig av ditt liv
  Du gör många mammor starka av dina erfarenheter.

  Svara
 • Ensamheten när ens man är sjuk eller skadad är väldigt stor. Jag har varit med om en liknande situation, fast på hemmaplan och ensamheten höll på att ta knäcken på mig.
  Inte det att mina nära och kära inte visade omtanke osv, men med en ettåring som kände av oron och panikskrek om jag försökte lämna henne ifrån mig till familj/släkt så blev jag väldigt låst och ensam.
  Vida verkar ju vara en annan typ (skratt) men det är klart att även om dina barn är underbara så är det ett tungt lass att ha hela ansvaret för alla barnen. Och även om Thailand är underbart och mycket är enklare än hemma, så kan det kännas fruktansvärt att vara så långt bort när olyckan är framme.
  Hoppas Peter kryar på sig snabbt så att ni kan njuta lite av resan.

  Svara
 • hej hannah, snälla dela gärna filmjölkstipset…. såååååna cravings i dubai 🙂

  Svara