Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:45 | mars 23, 2014

Mammamys

God kväll min vän. Vi har precis kommit hem från min mamma. Hon bjöd hem oss på välkommen-hem-middag. Vi åt Gunnars goda kinamat och tårta till efterrätt.

20140323-194857.jpg
Skön söndagsklädsel.

20140323-194945.jpg 20140323-195007.jpg

20140323-195024.jpg
Efter middagen tog vi en kvällspromenad. Vida och Liv ville så gärna gå ut med Aston.

20140323-195111.jpg
Båda ville hålla i kopplet.

20140323-195139.jpg
Sanna ord.
Vad har du gjort i helgen?
All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Mammamys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va mysigt å träffa mamsen igen:). Förstår att ni hade mysigt. Ja här går jag igenom tråkiga papper å mail,,, å tar hand om en ynklig liten sjukling. Alva har vattkoppor, å och frågar hela tiden: Man får bara vattkoppor 1 gång i livet va??? Usch jag kommer än idag ihåg hur det klia:( Hoppas ni har det bra å att Peter mår bättre å bättre ! kram kram <3

  Svara
 • Härligt att få träffa din mamma och Gunnar igen och gott att få äta hans paradrätt 🙂 Tjejerna ser ut att tycka att det är väldigt kul att få gå ut och gå med hunden, förstår dem! Om några veckor får vi hämta vår hundvalp i Norge, som jag längtar!
  I helgen (som alla andra helger) har vi snickrat i stugan, förhoppningsvis blir den klar i sommar! Där kommer vi njuta av havsutsikten många år framöver 🙂
  Ha det fint!
  Kram kram

  Svara
 • Hej fina Hannah och välkommen hem! Låter härligt med grillningen och även mammamys. Kanske har jag missat något inlägg men jag undrar hur det går för Peter? Träffar han några läkare här eller är det vila som gäller för honom? Jag hoppas i allafall att han och resten av er fina familj mår bra. Tack för en mysig blogg 🙂

  Svara
 • Hej hur är det med din man då ?? Skickade till dig då ni ni var på semester hu går det med er tvilling vagn funkar den bra ???? När man bor i Göteborg och åker spårvagn alltid plus åker tåg är den lätt att köra min dotter ska ha barn nummer två i juli och barn nummer ett blir 16 månader de har inte bil de är beroende av vagn är er vagn testad för detta Tina testar gärna för er kram

  Svara
 • Välkommen hem.
  Åh vi har haft helgmys med mannens familj. Med syskon med respektive och barn blev vi 10 st. Får passa på för till sommaren är vi fler.
  Var hundvakt också under helgen (gemensam vårdnad med hans föräldrar) och mer förtvivlad hund fick man leta efter i morse. Mannen skulle iväg och orientera och hon skulle vara ensam med mig. Vilket normalt brukar gå bra. Men nu gick han ju ifrån henne. Och lilla hjärtat låg innanför ytterdörren hela tiden han var borta. 5,5 timme. Inte lätt att kännas sig övergiven. Jag dög inte trots jag lockade med favorit godis och leksak. Nej hon låg och gnydde istället

  Svara
 • Finaste du!! 🙂
  Vart har du köpt dina skor förresten? 🙂 snygga!
  I helgen har jag bara varit på kalas hos min faster och hennes man i Trelleborg och sen har jag umgåtts med Isabel och Yohanna 🙂
  En rätt så lugn helg vilket jag behövde 🙂
  Puss och kram ❤️

  Svara