Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:26 | mars 27, 2014

Liten sjuk

God kväll vacker. Dagen har gått i ett. Hämtat på förskola och skola, vart hos tandläkaren med William. Igen. Handlat och lagat mat. Hemma har det varit fullt ös. Alla barnen har haft kompisar på besök.
Vida har mest velat vara i min famn. När hon blev mer hängig och började bli varm tog jag hennes temp.

20140327-192631.jpg
Liten febersjuk Vida.
Nu sover hon bredvid mig men innan dess satt hon hos Liv och tittade på Tingeling.

20140327-192723.jpg
Det positiva med febern är att hon blir så gosig 🙂
Imorgon kväll kommer Peter hem. Det ska bli skönt. Allt funkar bättre när vi är två. Särskilt när någon av barnen är sjuka och behöver extra mycket tid och omsorg. William och Mio är dock så duktiga och hjälpsamma. Som nu när jag nattat Vida, då myser de med Liv.
Godnattkram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Liten sjuk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det går förkylning, hör var och varannan säga de är el varit förkylda:( Hoppas lilla gumman fort blir pigg och frisk:) Jag såg att din mamma fortfarande har second hand butiken,jag ”pratade” m dig tidigare om kläder etc jag hade över. Jag har lyckats ge bort en del men har fortfarande alldeles för mycket kvar (har insett att klk skulle fungera bättre m de kläder vi kan ha). Kan jag fortfarande lämna till dig och om det är ok och du inte är hemma, kan jag lämna dem utanför dörren? Alla kläder är tvättade, hela och ok.

  Svara
 • Stackars liten ❤️ hoppas hon kryar på sig snabbt ❤️

  Svara
 • Stackars liten!! Krya, krya! För lite mer än en månad sen fick min Max hög feber, och två dagar senare kom vattkopporna. Som om det inte räckte fick han ovanpå det halsfluss, vilket fullkomligt slog ut honom. Han kunde inte ens svälja sitt eget saliv, än mindre ta smärtstillande 🙁 Blev inlagd i 5 dagar och låg isolerad på infektion pga kopporna. Fy tusan vad hjälplös man är när de små blir så dåliga. Skönt att Peter kommer hem i morgon, och vilken tur att du har så stora och fina pojkar. Det är baske mig ingen lek att rodda allt själv!
  Kramar

  Svara
 • Hoppas att lillan snart mår bättre. Vilka goa barn du har :)! Kram

  Svara
 • Stackars lilla Liv! Hoppas att hon snabbt kryar på sig. Håller med dig om att det är skönt att vara två – i alla lägen. Kram och hoppas att natten ger er lite sömn i alla fall.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/03/27/skocool-de-ratta-fragorna/

  Svara
 • Stackars liten att vara sjuk. Hoppas hon kryar på sig!
  En liten sak jag blev nyfiken på, vet inte om du skrivit om det något, men hur ser en typisk ”veckomatsedel” ut hemma hos Graafryd? Vore kul med lite inspiration, 😉

  Svara
 • Vilka fina barn du har Hanna!

  Svara