Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:26 | mars 29, 2014

Pannkaksfrukost

God lördag vacker. Hoppas du har en fin helg. Vad har du för dig?
Här har vi precis ätit pannkakor till frukost. Gräddade säkert femton stycken och alla gick åt 🙂

20140329-102613.jpg
Igårkväll hade vi som många andra, kan jag tänka mig, fredagsmys och tittade på Let’s Dance.

20140329-102820.jpg
Som jag längtar efter chips med dipp… Och mycket annat också, som du ser 🙂
Både Vida och Liv är feberfria och pigga igen. Har letat efter vattkoppor på dem då det går på dagis. Men inga koppor här inte. De är lite förkylda så det var säkert förkylningen som gjorde att febern bröt ut.
Önskar dig en härlig vårdag.
All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Pannkaksfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • MEN så gott allting ser ut, både fredagsmyset och frullen. Tur man inte har det för ofta, men ibland får man verkligen cravings för saker och ting. Skönt de små är bättre nu. Underbart vårväder, här i Skåne iaf, solen strålar och 14 grader så det blir nog en lång cykelrunda 🙂 Önskar en underbar helg. KRAM

  Svara
 • Härligt att tjejerna är friska (samtidigt som vattkoppor hade varit skönt att klarat av innan sommaren-kliar väl extra när det är varmt). Jag hoppas kläderna/sakerna gick att ta tillvara på, jättesnällt av dig att ta emot det,(jag kan inte köra längre sträckor). Min dotter sa att det såg ut som jag skrämde dig (sorry) “-Mamma du ser ju lite galen ut”…(tack för den!) Men lilla charmtrollet Vida brydde sig inte om det, så glad liten tjej! och i den helt underbara “nyfiken-åldern” (självklart är Liv också en glad tjej men det är inte så lätt att vara det när man är sjuk). Tack igen för att du tog emot kläderna/sakerna nu har jag äntligen lite mer plats i klk:)

  Svara
 • Ha ha! ☺️ Klart du inte skrämde mig. Du var ju fin som en dag och ditt leende gjorde mig bara glad. Stooort tack för att du tog dig tiden att komma och lämna allt. Du gör skillnad. Kramar ❤️

  Svara
 • Ha ha,det var snällt sagt (sånt gillar man att höra när man närmar sig 50år). Otroligt egentligen att man med så lite kan göra sådan skillnad för någon annan. Känslan att man hjälper någon annan är en sådan ”befriande”/skön känsla, man blir glad:)

  Svara
 • Pannkakor… minns tillbaka när mina var små ojoj vad pannkakor som stektes och nu vid vuxen ålder äter dom det knappt!! Du har en så härlig syn på saker o ting och alla runt omkring dig… gillar att följa din blogg
  just för att den är så jordnära☆Önskar er en fortsatt mysig helg☆

  Svara
 • Jag fyllde år igår o vi hade en härlig dag ute i solen. Isak blir det familjekalas med tårta o kakor.
  Ha en fin söndag!

  Svara