Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:02 | april 1, 2014

Träning

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och klarat dig från influensan och annan skit som går nu.
Jag, Mio och Vida är fortfarande dåliga. Ligger här i sängen och orkar inte göra så mycket alls. Kände dock att jag ville skriva till dig.
Inte mycket har hänt som sagt 🙂 Jag ligger mest och drömmer mig tillbaka till Thailand… och träning. Tänk att jag skulle längta efter att träna. I Thailand tränade jag med Linda. En grym tjej på många sätt. Här hemma brukar jag träna själv och med bästa PT-Johan.

SUP-träning kör man gärna inte i Sveriges kalla vatten men i Thailand var det bästa träningen. Så kul!Vi paddlade ut på på en bräda och ute på den gjorde vi allt från sit-ups och armhävningar till squats och plankan.

Härligt att kunna träna på stranden också.Foto: Johan Almblad
Så fort jag blir frisk ska jag sätta igång igen. Jag blir piggare, gladare, orkar mer och så gillar jag att bli fast i skinnet igen 🙂
Så länge man håller igång kroppen lite grann så kan man njuta mer, tycker jag. Man är ju inte tjugo längre. Jag vill kunna äta gott, inte tänka på vad jag sätter i mig. Orkar inte hållla på med någon av alla olika former av dieter som finns. Lättare styrkeräning, Tabata och raska promenader är det som funkar för mig.
Kan visa lite av de övningar jag gör så snart jag kör igång igen.
Tränar du?
Stor Kram ❤
 
 


12 kommentarer12 kommentarer om “Träning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på er kram!
  Jag tränar regelbundet löpning och styrketräning. Just nu är jag väldigt förtjust i kettlebellövningar.

  Svara
 • Du är ju så tajt i kroppen att ingen kan tro att du fött fyra barn!! En annan har lite uppförsbacke efter 19 års slöande och 40 som närmar sig med stormsteg. /Badar i vassen i år igen.

  Svara
 • Ja här tränas det sjukgymnastik, balans och stabiliseringsövningar, året om men visst kommer dagar man inte orkar lyfta ett finger….gillar inte att träna egentligen(så är det väl med alla måsten) men det blir hundpromenader varje dag,det går inte att smita undan;) 1:a april idag, undra hur många skämt jag gått på i år då?

  Svara
 • Längtar oxå tillbaka till Kho Lanta och Malee Seaview, vill dit lika länge som ni nästa vinter men det vill inte maken:-(
  Kul följa dig, saknar lite kläd tips som du brukade komma med förut – det var länge sen nu.
  Jag tränar med Olga Rönnberg, mycket styrka ca 4 dgr per vecka och kondition 2 ggr i olika varianter i kombination med bra och god mat. Funkar väldigt bra! Kan träna hemma när barnen ser på barn tv eller lagt sig eller så går jag upp kl 6.
  Lycka till med träningen! Vi har 5 årig bröllopsdag torsdag och tar en liten weekend till Göteborg.
  Kram

  Svara
 • Men så himla underbart det ser ut att träna på stranden. Själv tränar jag box`n fun 2ggr i veckan,brukar få till en 2st pw med. Ungefär det som hinns med känner jag när man har 3 barn & jobbar heltid..
  Krya på dig.

  Svara
 • Vad härligt det ser ut med träning på stranden. Själv så tränar jag Bodypump, Sh’Bam och löpning. Tycker det är en bra blandning mellan styrka o kondition.

  Svara
 • Hej vackra Hannah!
  Jag håller mig så lååångt i från träning det bara går, det är asolut det tråkigaste jag vet! En rask promenad om dagen på 40 minuter gör jag varje dag, äter vad jag vill gör jag också, lever jag så mår jag som bäst! 🙂 Kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en jätte bra blogg:)
  Jag har fått fyra små underverk och har haft turen att gå ner bra efter all, men jag är fortfarande lite slapp och mjuk på vissa ställen 🙂 jag tränar styrke hemma så fort tid finns och går promenader.
  Jag skulle jätte gärna se vilka övningar du gör!
  Kram Jenny

  Svara
 • Vilka fantastiska bilder och vilket underbart sätt att träna …

  Svara
 • Har också haft den fantastiska turen att fått träna med Linda, var så bra att jag faktiskt behåller henne via Skype! Hon är superduktig och framförallt otroligt inspirerande!

  Svara
 • Vilka härliga träningsbilder, tänk om man hade haft den omgivningen när man tränar jämt?! Hade vart lyxigt! 🙂
  Tycker det låter sunt, träna för att må bra, känna sig pigg och frisk. Alla är vi såklart olika och vissa människor behöver ett mål med träningen som t.ex. viktuppgång i muskelmassa, viktnedgång, någon utmaning som ett lopp eller liknande att träna inför eller för att se mer ”musiklig” ut för att träningen skall ha en mening. Jag tränar för att jag mår bra av det, jag känner det både fysiskt och psykiskt att det gör gott för mig 🙂

  Svara
 • Hur snygg kan en 4-barnsmamma vara!?! Spelar ingen roll att du tränar mm jag tycker det är otroligt att du är så vacker! Dålig sömn rätt ofta, stress mm som mamma sätter sina spår…men inte på dig 🙂
  Kan ju bara säga grattis…jag gör som Annika skrev….badar i vassen i år 😉

  Svara