Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:53 | april 2, 2014

Nu är den min!

Har du varit med om att du sett en sak, ett plagg, ett par skor eller något annat som du bara måste ha, men det finns inte att få tag i?
Det hände mig idag.
Jag hittade en klänning på Lindex från Kate Hudsons kollektion. Det var på deras hemsida och det stod slutsåld online över hela bilden.

Såg framför mig hur jag skulle ha den och mina LdiR skor med fransar, brunbrända ben, massor av armband och slarvigt lockigt hår. Så där boho-chic du vet 🙂
Kunde inte tänka på något annat och började kolla upp varenda butik från norr till söder. Tänkte att jag har ju svärmor i Skåne, så finns den där kan hon säkert köpa den och skicka. I norr har jag släkt som säkert skulle hjälpa mig. Ja, jag blev galen. Ringde runt till varenda butik i Stockholm, Uppsala och Järfälla men i min storlek var den slut överallt. Sista hoppet var i Solna där det stod på hemsidan att det fanns en i lager. Men det fanns det inte. MEN det hade precis kommit in en tjej och lämnat tillbaka sin i min storlek S.
For direkt till Solna och köpte den. Så nu är den min!

Måste dock erkänna nu att den var snyggare på Kate Hudson och på bild än i verkligheten.


Men hade jag inte jagat reda på den, köpt den och haft den hängande här bredvid mig så skulle jag alltid grämt mig över att jag förlorat den för alltid och att det var den snyggaste klänningen ever.
Kan du bli lika knäpp eller är det bara jag? 🙂
Kram ❤
 


30 kommentarer30 kommentarer om “Nu är den min!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha jag är PRECIS likadan!!!

  Svara
 • Du skulle bara hört av dig. Det finns massor kvar på vårt Lindex ❤️❤️

  Svara
 • Marita, vilken Lindex jobbar du på?
  jag skulle oxå vilja ha den där……..

  Svara
 • Tänk på det nästa gång Hannah så fixar jag

  Svara
 • Vilket Lindex då Marita?? 🙂

  Svara
 • Jag förstår dej att du jagade den. Det där händer mig oxå lite då och då 🙂 Vad fin den var! jag vill oxå ha en sån där…. Marita, vilken Lindex jobbar du på?

  Svara
 • Jag är precis likadan!! Kan bli helt besatt och kan inte tänka på något annat innan det förhoppningsvis är avklarat…
  Köpte ett par ljusrosa Vagabond-skor för ett par dagar sedan som också var slut, som tur var fanns de i bästa butik jag sprang till. Nu står de i hallen och jag är så nöjd när jag se dem!
  Kan dock inte använda dem än då jag ligger sjuk i influensa, feber är så jobbigt! Men det ger sig. Eller hur!
  Kram

  Svara
 • Inredningsprylar kan jag vara sån med!! Bara måste ha om jag sett något fint. Jagade vita träkors i 2 månader- nu är de mina!!! Du kommer säkert vara jättesnygg i den till sommaren!! Kramis

  Svara
 • Jag lämnade tillbaka min idag på stan, tyckte inte heller den var lika fin i verklighet, materialet kändes billigt. Men är precis som du har jag fått en bild i huvud så måste jag bara ha plagget hehe kram

  Svara
 • Haha..du är för skön! Jag är precis likadan;-)! Trodde jag var ensam om det. Härligt att du bjuder på det! Kram

  Svara
 • Lustigt att du skriver det just idag, för jag har jagat runt som en tok efter en väska hela dagen. Såg en tjej ha en skitsnygg färgglad väska perfekt till strandsaker, träningsgrejer etc. Dum som jag var frågade jag inte var hon köpt den. Har surfat hela internet runt utan resultat. Argh! Nu måste jag börja stalka henne på gymmet…

  Svara
 • Lyssna på Lars Berg på.P1 idag på.morgonen. Om konsumism. Viktigt och bra.

  Svara
 • Det är en sjuk värld vi lever i.

  Svara
 • Hej Hannah, jag är precis likadan, ringde också hela Sverige, hittade till slut en S i Östersund som de var så snälla och skickade till mig i Göteborg, dock blev jag lite besviken, passade fint men trodde materialet var bomull…ja ja så kan det gå när man är helt manisk och så intalar man sig att något kommer hända om jag inte får den där klänningen..Kram och ha en fortsatt fin dag ♥

  Svara
 • den hade jag kikat pà varje dag dà jag gick förbi med vagnen. igàr bestämde jag att jag skulle gà in och köpa den och dà var den slut! buhu! fàr spana in nàt annat till sommaren. hittar jag den perfekta outfiten har jag den hela tiden, sà den klänningen skulle ha vart perfekt. just nu sportar jag mina beiga chinos med lite hän/harem, och lös tröja till. VARJE dag.

  Svara
 • Haha japp! Fast aldrig i ett klädesplagg (inte än iallafall).. jag blir mest kär i prylar och smycken 😉

  Svara
 • Ha ha gjorde exakt samma sak men en blus ur den kollektionen. köpte den men den var som du säger finare på bild. Lämnade faktiska tillbaka den.
  http://www.femme.se/annikaduckmark/2014/03/20/nar-man-ar-sen-i-starten/
  Kram
  Annika

  Svara
 • Hej Hannah, grattis till att du fick tag på klänningen? Tänkte kolla det här med trådning av dig? Gör du hela ansiktet regelbundet? Du har inte fått grövre hår av det, eller? Tacksam för svar, jag är lite orolig att mitt ska bli grövre, samtidigt vill jag verkligen ta bort det då jag fått mer hår i ansiktet av en medicin jag äter…
  mvh
  Sara

  Svara
 • Hej. Jag har bara provat ”trådning” ett par gånger. Tycker om att ta bort det ljusa fjunet på överläppen och fixa brynen. Jag lider inte av mycket hårväxt men har heller inte märkt att jag fått mer när jag tagit bort. Det sägs att det inte blir grövre om man trådar eller vaxar så prova. Jag tyckte trådning var jättebra. Önskar jag kunde göra det på mig själv 🙂 Kram!

  Svara
 • för två sommrar sedan blev jag galet förtjust i en maxiklänning på Kappahl men hade behövt den i S. Var beredd att köra till någon av grannstäderna men precis innan tjejen i kassan skulle ringa och kolla om den fanns så kom hon på att hon kunde kolla på skyltdockan, det var rätt storlek och jag blev överlycklig. Fick med mycket vemod slänga den i höstas då den var totalt urtvättad och söndrig i ett spänne på axelbandet…

  Svara
 • Jag är precis likadan! Kan få en idé i huvudet av ett plagg som jag aldrig ens sett i verkligheten 🙂

  Svara
 • Jag sitter här och ler på jobbet:-) jag är likadan själv och min man har så roligt åt det för till slut lyckas jag oftast…jätte fin klänning! Nu ska jag snart sätta mig på tåget till Åre för en mamma dotter helg ska bli så mysigt att få skämma bort lilla mamma (det blir inga skidor utan bara en massa mys:-) STOR KRAM

  Svara
 • Förstår dig att du jagade den som en tos 😀 Inte ofta jag känt så men när jag väl gjort det måste jag ha den för jag vet att jag kommer ångra mig! Hände mig i Dubai, såg en snygg kavaj/innejacka man knäpper och kunde inte slita mig och köpte den för annars hade jag bara ångrat mig!
  tack för en fantastisk blogg du fina Hannah!
  Kram <3

  Svara
 • Med tanke på vad vi att din man var nära att dö i Thaiöand,så känns ditt ytliga tjafsande ganska
  Trivialt, slå upp ordet, hur orkar du vara så ytlig?

  Svara
 • Hej Gunilla (och allt du kallar dig). Trivial är synonym med orden enkel, simpel, ytlig, platt och ointressant. Jag tycker det passar bra in på en medelålders dam som dig som lägger tid på att gång på gång skriva nedlåtande kommentarer i olika namn på en blogg. Det roligaste (läs ”mest sorgsna” beroende på om dina piller verkar eller inte) är att du maniskt besöker bloggen trots ditt hat och bara förmedlar nedvärderande kommentarer. Om du vill kommer jag gärna förbi och ger dig en kram, matar dina katter och bjuder på en limpa röda Prince utan filter.
  PS: Vi var i Thailand.
  Kram

  Svara
 • Haha! Gjorde exakt samma sak i helgen! Hade sett ett par skitsnygga chinos från Hudsons kollektion och de var också slut överallt! Ringde runt och hittade dem tillslut i min storlek (trodde jag) i Skärholmen, andra sidan stan från mig, åkte dit o köpte dem utan att prova. Kommer hem, provar, de är för små! Blir som galen och börjar ringa runt igen, hittar ett par i en storlek större i Kista, skickar dit sambo och son som får köpa. De kommer hem med dem, jag provar och de är för stora!! Så det blev helt enkelt inga byxor för mig, men hade också gått och tänkt på dem och hur fin jag skulle varit i dem om jag inte hade köpt dem 🙂 Tack för en jättebra och inspirerande blogg! // Sofia

  Svara
 • Förr kunde jag vara så, skulle bara ha det jag sett men nu tänker jag ”Är det meningen att jag ska ha den så finns den kvar”. Använder det ”mottot” till mycket annat också och det underlättar en hel del;)
  Den är jättesnygg, jag älskar bohem/hippie-stilen….avslappnat och passar en virrig person som mig;)

  Svara
 • Jag gör sånt. Jämt. 🙂

  Svara
 • Haha har gjort precis likadant som du i dag men då har jag inte haft turen att hitta den klänningen. Ringt överallt:-) så ska du sälja din så köper jag den gärna:-)

  Svara
 • Haha, det här inlägget fick mig att skratta högt. ’Det finns alltså andra människor som är likadana’ Jag gör exakt samma sak, dock främst med skor.
  Önskar dig en fin vecka.
  Kram

  Svara