Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:21 | april 3, 2014

Tjejkväll

Godkväll min vän. Jag har nyss kommit hem från en mysig, rolig och efterlängtad eftermiddag och kväll med min vän Linn.
Först var vi på Styleins showroom där det bjöds på bubbel och bra priser på massor av snygga kläder från vårkollektionen.
20140403-211530.jpg
20140403-211543.jpg
20140403-211837.jpg
20140403-211848.jpg
20140403-211857.jpg
20140403-211909.jpg
Vi fyndade några snygga klänningar.
Efter ett par timmar hos Stylein promenerade vi till Gamla Stan och åt middag.
Vi fick tips om en mysig restaurang som heter Kryp In. Där åt vi supergott och drömde oss tillbaka till våra månader i Thailand. Men vi var överens om att det är skönt att vara hemma igen.
Borta bra men hemma bäst. Så är det.
20140403-212602.jpg
20140403-212611.jpg
20140403-212623.jpg
Tar ofta snabbtåget eller pendeln in till stan men väl i stan så promenerar jag överallt så det var en chock för mig att åka tunnelbana. Inte som på den gamla goda tiden när jag åkte till skolan. Nu behövde man speciella kort och man kunde inte betala i spärren utan i automater utanför. När jag bad om att få köpa en remsa så skrattade han i spärren åt mig som om jag bett om att få köpa en varmkorv av honom.
Kände mig som kusinen från landet korsat med gammelmormor när jag irrade runt, bad om hjälp och tyckte att allt var bättre förr 🙂
All Kärlek ❤
 


8 kommentarer8 kommentarer om “Tjejkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig kväll, hoppas du gjorde några fina fynd! Gamla stan är ju så mysigt, hoppas maten smakade! 🙂
  Haha, känner igen mig i det där! Var i Sthlm för några månader sedan och skulle åka tunnelbana från söder till Globen, vi var ett par ”bönder” från norr som en gång/10 år befinner oss mitt i Sthlm ungefär så det där med biljett och tunnelbana tog sin tid 😉
  Kram kram

  Svara
 • Lät som en mysig dag/kväll.
  haha, ja själv åker jag ju alltid kommunalt, men har vänner och släktingar lite runtom i landet och du låter som dem. 😉
  Själv tycker jag nog att remsan var bättre faktiskt, man hade bättre koll då.
  Hoppas du haft en bra kväll.

  Svara
 • Huu, det kunde varit jag för jag åker A L D R I G kommunalt… Men så har vi bara buss och tåg här nere med haha

  Svara
 • En liten fråga, hur betalar du för pendeltåget? Är det inte samma kort där??
  Kram

  Svara
 • Där betalar jag i spärren med kort. Men grejen är att där ser allt ut som förr 🙂 Känner mig trygg där när det är som på den gamla goda tiden… Trots att de inte har remsor 🙂

  Svara
 • Aha…..då köpte vi kort i onödan i somras när vi var uppe. Trodde man behövde dem på pendeln oxå. När jag flyttade från stan för några år sedan funkade det fortfarande med den älskade remsan 🙂

  Svara
 • Hahahaha så härligt du skriver! Träffade dig på ett jobb 1998 på NK modevisning och tyckte att du var en härlig prick redan då men du bevisar det om och om igen med sköna inlägg fulla av självdistans och kärlek! Må gott!

  Svara
 • HEJ!
  SL har tjänat en del pengar på mig när jag tryckt på fel siffra med mitt Access -kort. Det är så lätt att göra fel. Jag tycker det var bättre med remsan för då såg man hur mycket man har kvar och det blev sällan fel. Fördelen med att ha resekassa på Accesskort är att man slipper köa och kan trycka kortet och gå igenom spärren på en gång. Man måste tänka mycket mer med ett Accesskort om man har resekassa . Tycker att dom kunde ha gjort det på ett enklare sätt. Har svurit en del över det nya systemet. Jag har haft det ett bra tag nu men ändå lyckas jag göra fel till SL:s fördel naturligtvis. Lite svårt att ändra när man kommer på det för sent.

  Svara