Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:09 | april 7, 2014

LikaLyx

God måndag min vän. Hoppas att du har haft en fin helg.
Vad har du gjort?
Fy, vilket trist väder att vakna till. Grått och regnigt. Har i och för sig så mycket att göra idag, möten som avlöser varandra, så det dåliga vädret gör mig inte så mycket. Men det är alltid härligare att vakna till en blå himmel och vårsol 🙂
I fredags var jag, Peter och flickorna hembjudna på AW hos våra vänner Nette och Anders, som bor nästgårds. Pojkarna har haft pappahelg och varit hos Mios pappa annars skulle de också följt med så klart.
Vi åt och drack gott, barnen lekte och vi satt och surrade i timmar. Jag fick också se Nettes nya fina kollektion från hennes egna märke LikaLyx. Hon har även skrivit en barnbok. Jag missade hennes lansering som hon hade när vi var i Thailand så nu var det äntligen dags att få klämma och känna på mjuka skira filtar, mössor, örngott och annat fint.

Vida trivdes i Nettes ljusa, vackra showroom.Denna vackra text finns på de mjuka filtarna.


Allt från LIKALYX är gjort i 100 % ekologisk GOTS-certifierad bomull. Både tyget och färgbadet görs i Sverige. Allt är inte bara fint utan också ofarligt för ditt barn då det är helt fritt från kemikalier.
Du måste kika in på hennes hemsida HÄR!
Älskar även att allt är så stilrent och i ljuva färger.
Nette och Anders son Tom var med om en olycka för en tid sedan då han brände sig svårt. När Tom låg på sjukhus så berättade Nette en saga för honom om och om igen. Han blev lugn och tyckte så mycket sagan. Det blev grunden till hennes bok som hon också lanserade nyligen.

Tom & Puppes Skoteräventyr.


Boken kan du också beställa på hemsidan. Den kostar 139 kr och av varje såld bok går tio kronor oavkortat till brännskadeenheten för barn på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Vida ville också höra om Tom och Puppes äventyr.


Blir alltid lika imponerad äv människor som vågar ta tag i sina drömmar och göra verklighet av dem.
Go Nette 🙂
Nu ska jag göra mig klar och fara in till stan.
Vi hörs lite senare.
All Kärlek ❤


3 kommentarer3 kommentarer om “LikaLyx”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!
  Åh jag skulle bli så tacksam om du kunde fråga Nette vad det är för ljuvlig blåblommig tapet? Den kändes så rätt till mitt vita lantkök…
  Kram
  Linda

  Svara
 • Var kan man köpa dom dina babyplaggen?

  Svara
 • Ser ut att vara jätte fina saker, men webshopen är ”tillfälligt stängd”

  Svara