Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:51 | april 22, 2014

Bästa teamet

Hej min vän. Dagen har gått alldeles fort. Kanske för att den har varit så rolig.
Har haft en heldag med jobbplåtning. Bilder som ska användas i olika syften framöver. Har så mycket roligt på gång och riktigt känner hur det kliar i fingrar och ben. Vill bara kasta mig in i allt och berätta för dig.

20140422-203116.jpg
Nathalie Berzelius som, enligt mig, är Sveriges i särklass bästa make up-artist… och för att inte tala om hur hon trollar med hår. Hon är grym! Sist vi jobbade ihop så var jag 17 år, men det kändes som igår.

20140422-204005.jpg

20140422-203535.jpg
Behind the scene.

20140422-203629.jpg

20140422-203639.jpg
Fotograf var Magnus Ragnvid. Även han en av Sveriges bästa. Han tog mina och Peters bröllopsbilder och plåtade även mitt jobb för LashFood.

20140422-203851.jpg

20140422-203902.jpg
God sushi till lunch.
Idag kom pojkarna hem. Äntligen! Som vi längtat.

20140422-204051.jpg
Vida kastade sig i Mios famn och kramade honom länge. Pussarna snålade hon inte heller på.
Hur har din dag varit?
All Kärlek ❤️


23 kommentarer23 kommentarer om “Bästa teamet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men åh så spännande, en cliffhanger. bilderna ser ut att bli underbara, du är så vacker. Kram jess

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du har så bra smak, vad det gäller… ALLT! Och jag har sett upp till dig sedan jag började läsa här (innan varken Liv eller Vida fanns, hihi).
  Jag vet att du berättat om de perioder då du kännt dig ”låg”,
  jag vill bara fråga dig hur du gör för att ta dig ur dem.
  Jag har varit låg en längre tid nu och ser inte ljuset i tunneln.
  Det känns som att ingenting har en mening.
  Kanske har någon mer som läser detta varit med om samma och lyckats kravla sig upp?
  Tack 🙂
  /20+ årig tjej

  Svara
 • Hej vännen ❤️ Tack snälla för dina varma ord. Jag tror att det är viktigt att våga prata med familj och vänner. Berätta att man mår dåligt. De får större förståelse om man inte har samma ork och glädje och så kan de finnas som stöd. Jag har under flera perioder i mitt liv varit låg och mått dåligt. Jag har mått bra av att komma bort. Bort från energitjuvar och människor som vill mig illa. Jag har bara omgett mig av de som jag vet genuint finns för mig och tycker om mig. Pratat mycket och försökt planera in roliga jobb, middagar, små utflykter och annat som piggar upp. Hjälper inte det så är det bra att söka professionell hjälp.
  Styrkekramar ❤️

  Svara
 • Jag blev alldeles tårögd av att se sista bilden, herre jösses vilken fin familj, vilka underbara syskon, vilken kärlek. Vad mysigt, så mysigt att jag ryser. Jag hade aldrig syskon själv och vet inte hur det är eller känns. =)
  Vilka jätte vackra bilder på dig fina du, du är galet vacker, naturlig som med smink, så fin, vilken utstrålning.
  Spännande att få ta del av dina fina påhitt, väntar tålmodigt men ivrigt. =)

  Svara
 • Tack min vän ❤️ Stor varm kram!

  Svara
 • Låter som en rolig dag!! Nyfiken

  Svara
 • Du är så ”snyggvacker” så man svimmar….
  Tack för att du visar oss din vardag och delar med dig av dina gos hjärtan.
  Må så gott <3 // Vera

  Svara
 • Tack Hannah, jag ska fundera på professionell hjälp,
  men först försöka göra sådant du tipsade om.
  Gillar verkligen att läsa din blogg, den gör mig glad och lugn.
  Kram från mig : )

  Svara
 • Vad vacker du är, bilderna ser helt underbara ut!
  Ska bli spännande att höra vad det är för roligt som väntar.
  Och den där bilden på Mio O Vida, uuunderbar kärlek!
  Tack för att du bjuder på dig själv så mycket!
  Stor kram!
  /O.

  Svara
 • Fina Hannah!
  Låter som en toppen mysig påsk helg! 😉
  Visst är det härligt att den Svenska solen äntligen
  värmer mot huden. Vi har också plockat fram utemöbler,
  och njutit av god mat och av det underbara Vädret, gömt påskägg,
  och ätit ” för mycket godis”
  och firat min födelsedag. 🙂 :/ usch.. nu är jag snart ” tant” 🙂
  Vilka Fina bilder, du är så elegant! blir så nyfiken vad det är till för projekt
  det ska vara till, ååå berätta berätta.. 🙂
  I dag har jag kastat mig över mitt egna nya projekt
  och Peters tips och råd är till mycket hjälp!
  Är ivrig, och vill komma i gång, även om det en bit
  kvar! Men jag ska jobba hårt, och hoppas att det blir
  lön för mödan längre fram. 🙂
  ha en fin solig dag., i morgon.!
  krama dina små prinsessor, och pussa prinsarna

  Svara
 • Vilken toppendag! Och underbara bilder i en härlig miljö 🙂 . kram linda

  Svara
 • Vart kommer den gröna jackan ifrån som du har på den första bilden? Tacksam för svar. Du är en så vacker många kramar

  Svara
 • Den kommer från aninebing.com ❤️

  Svara
 • Som många redan har nämnt så är du mycket vacker. Det trevliga är att du verkar vara lika vacker på insidan som utsidan.
  Hoppas att dina projekt blir lika bra som du förväntar dig av dem.

  Svara
 • Lycka till med dina nya projekt, av ”smygbilderna” att döma kan det inte bli annat än en fullträff! Instämmer med föregående talare – det speciella med dig är att du är vacker både på ut- och insidan <3

  Svara
 • Ser ut som en kul dag det där, det strålar energi om dig vackra Hannah ❤️ Blir spännande att höra mer om dina projekt framöver! 🙂
  Ha det fint!
  Kram kram

  Svara
 • Vad kul! Och du är ju så galet vacker kvinna 😀
  Kram & trevlig kväll!

  Svara
 • Hej!
  Tack för en fin blogg och för den fina bilden på ”handledstatueringarna”. Nu vet jag precis vad jag ska göra för tatuering härnäst (har funderat och tänkt länge). Som lantbrukarkvinna kan ju ett tatuerat armband runt min handled göra att även JAG är fin på mitt arbete(ett RIKTIGT armband är lite ”farligt” att ha på sig i mitt yrke). Tusen tack och mängder med kramar!

  Svara
 • Sagolikt vacker är du fina cybervän ;.)!!
  Det vore en dröm om att få göra en sån proffsig fotografering någon gång, och att få en proffs make-up & hår…Älskar vackra bilder och så roligt att ha dels när man bli äldre (vilket iof redan slagit in…;) och fint att visa sina barn och ge dem foton som de kan bevara i evighet <3
  stor kram

  Svara
 • Ja, det är så kul att bli fixad så och ta proffsiga bilder. Kram ❤️

  Svara
 • Hej!
  Har aldrig skrivit någon kommentar men kan inte låta bli nu:-)
  Du är inte bara vacker…Du är gudomlig vacker, Hanna:-)..Ingen vardaglig skönhet…Du verkar ha en underbar inre också:-)
  Har en fråga.
  Är jätteinteresserad av den svarta kostymen du bär på en av de proffs fotografierna o undrar vart man kan köpa den?
  Tacksam för svaret!
  Kram
  Maja

  Svara
 • Tack snälla ❤️ Vad glad du gör mig! Den är kritstrecksrandig marinblå och kommer från Gina Tricot. Kram!

  Svara
 • Nämen..heter han Mio? Det heter min grabb med. Inte så vanligt dock. Men så mjukt och fint namn.
  Ha de gott!!!

  Svara