Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:23 | april 23, 2014

Planering

God kväll vacker. Har du haft en bra dag?
Jag fick mycket jobb gjort innan det var dags att handla och hämta på förskolan. Sedan har jag inte gjort annat än lagat mat, jagat runt på Vida, tvättat, nattat tjejerna och nu ska jag ta en stund med William och Mio innan det är dags för mig att sova.
Som jag berättat tidigare så tar jag alltid en stund med varje barn på kvällarna. Läser eller pratar och avslutar alltid med nattbön. Det är viktigt, tycker jag.
Imorgon blir det full fart igen. Börjar dagen med en intervju som kommer ta minst tre timmar. Sedan ska jag planera inför två roliga jobbresor som väntar nu i maj.

20140423-211843.jpg
Är det något jag behöver köpa hem så är det bläckpennor. Livs fjäderprydda Hello Kitty-penna funkar här hemma men dra fram den under ett möte… Hello Bimbo 🙂
Hämtade ut ett paket från Kyss Johanna idag. En fin klänning. Blev så glad när jag öppnade och såg hur fint det var packat.

20140423-212315.jpg
Tänk att en sådan detalj direkt fick mig att vilja beställa därifrån igen.
Jag är en säljares dröm. Går på allt. Telefonförsäljare och sådana som står utanför butiker och kränger abonnemang och annat lyckas alltid få mig att stanna och lyssna. Slutar också ofta med att jag signar upp mig på allt möjligt skit som jag sedan måste ringa och avbeställa. Dags för mig att öva på att säga Nej tack! 🙂
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Planering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känns igen med fjäderpennan. Pennor över huvudtaget har nog ben i vår familj, eller kanske är det så att barnen gömmer undan alla för att dröja med att dröja med läxan medan jag jagar pennor? Vet inte vad jag ska tro, men funderar starkt på att skaffa ett senilsnöre med pennor att ha runt halsen. Skulle spara en hel del tid för mig både hemma och på företaget.
  Med vänlig hälsning
  Anna
  6barnunder7år

  Svara
 • ha ha ha ”hello bimob” jag dör, du har verkligen humor, jag såg bilden framför mig. Jösses vad kul. Ja ja, vill bara säga att vad du imponerar med ditt underbara sätt att vara mamma på!

  Svara
 • Tack kära Diana ❤️

  Svara
 • Hahaha klart du kan ha hello kitty-pennan! Den om något lättar upp stämningen om det skulle behövas 😉 Kram!

  Svara
 • Va roligt med lite jobbresor, alltid roligt att ha någonting att se fram emot.
  Har du någon mail som jag kan maila dig på? =)
  Kramar

  Svara