Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | april 23, 2014

Välkommen Militta

God onsdag min vän. Tänkte precis skriva tisdag. Har fortfarande svårt att hålla redan på vad det är för dag efter en skön långhelg 🙂
Sitter på kontoret och går igenom mail och försöker boka om några möten som jag har i veckan. Peter fick sticka iväg på jobb idag och kommer hem på fredag. Kan inte ta eftermiddagsmöten i stan då jag måste hämta på förskolan. Men det löser sig.
Det krävs alltid lite mer planering när man är själv hemma.
Men nu vill jag säga GRATTIS till min kära vän och bloggkollega Malin ”Fnulan”.
Hon har nämligen bokrelease för sin första bok idag. I tretton år har hon haft drömmen om att skriva en barnbok och nu är det verklighet.
Militta och det blå äventyret.
Välkommen Militta!


I helgen kommer hon och även min vän Nette, LikaLyx stå tillsammans på Krakel och Spektakel-mässan i Halmstad.
Än en gång säger jag det, Det är aldrig för sent att göra verklighet av sina drömmar. Våga satsa. Vad kan hända? Kanske ingenting eller så blir det precis som man har drömt. Vågar man inte så kommer man alltid gå runt och tänka… tänk om.
All Kärlek ❤
 


6 kommentarer6 kommentarer om “Välkommen Militta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej tjejen! Kul att se att ni mår bra och att Peters rygg börjar repa sig! Vi har bara 10 dagar kvar nu på ön och försöker njuta så mycket vi kan trots både restaurang- och packnings kaos. Olidligt varmt är det! Vi hörs och ses! Kramkram Ulli (Klara o Alice hälsar till alla dina fina barn)

  Svara
 • Härligt! Kommer du också till Halmstad, snygging? 🙂

  Svara
 • TACK, det är verkligen en dröm och det är roligt att få dela den med dig! <3

  Svara
 • fina Hannah, jag håller med dig!
  Våga förverkliga dina drömmar! 🙂
  innan någon annan lever din dröm! 🙂
  ha en fortsatt bra dag i solen

  Svara
 • ÄNTLIGEN har Militta kommit till världen! ❤️

  Svara
 • Nej Hannah du har rätt, trodde aldrig att det skulle hända mig dock. Men jag och min kompis Har precis öppnat en butik och vi säljer begagnade märkesbarnkläder. Vi fick nog av alla kläder som bara blir liggande och ingen orkar sälja. Så vi startade en butik, lite som Tradera fast fysisk butik 🙂
  Det är så kul och jag är glad att vi följde vår dröm!
  Kram

  Svara