Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:09 | april 29, 2014

Nya butiker

God tisdag min vän. Hoppas allt är väl. Jag har varit hos tandläkaren nu på morgonen. Världens bästa tandläkare. Tappade en bit av min framtand häromdagen. Ingen som tänkte på det mer än jag. Bara en ytterst liten bit av hörnet men det kändes som halva tanden. Nu är den precis som vanlig igen.
Ska fara in till stan nu och besöka några butiker som säljer JOOLZ. Bl a Bonti och Babyproffsen Södermalm. Dema vagnen för ny personal och kolla att allt är som det ska 🙂
Igår var jag förbi Lekmer.se, deras nya fysiska butik i Barkarby. Jättefin och stooor. Där hittar du verkligen allt till barn i alla åldrar. De säljer JOOLZ. Bor du i närheten så ta en tur dit. Där kan du klämma och känna på vår nya snygga Studio Noir med quiltat skinnhandtag och bumper. Min favoritJOOLZ.

20140429-090846.jpg

20140429-090858.jpg
Ser du vår JOOLZ-logga?
Måste tipsa om att JOOLZ nu även finns på Babyhuset i Varberg.

20140429-091124.jpg
Bästa Johanna som äger Babyhuset med en JOOLZ så klart 🙂
För dig som inte vet så har jag, mitt företag, agenturen och är ansvarig för JOOLZ i Sverige.
Önskar dig en härlig dag.
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Nya butiker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har alltid älskat Bugaboo men hade jag fått barn idag, Dixie är nu tre och behöver ingen barnvagn, så hade jag köpt en Joolz. Dom är jättefina! Lycka till! towe.

  Svara
 • Den är fin och verkar smidig men mina barn har nu vuxit ifrån barnvagn =( Ja man kanske inte sak vara ledsen över det men samtidigt så är det en påminnelse om att man inte kommer att få ha en liten bebis i barnvagn mer…. *saknar*
  Ha en bra dag vackra du!

  Svara
 • Jag skulle vilka känna lite på en sån vagn men får nog kolla vart de säljs i närheten. Jag har ju lite tid på mig innan bebis kommer 🙂

  Svara
 • Jag undrar när syskonvagnen släpps, vad den kommer kosta och om det går att använda liggdel/sittdel som jag har idag till min Joolz day? Är så nöjd med Joolz, vill gärna veta lite mer om syskonvagnen hur den går att kombinera med sitt/liggdel. Ska få mitt andra barn i september. Det kommer bli 20 månader mellan mina barn.
  Kan inte tänka mig någon annan vagn.
  Kramar Sofia

  Svara
 • Du har väldigt bra smak måste jag säga 🙂 Den kommer i en helt ny ram så du kommer inte kunna använda din gamla sitt- liggdel. Den nya är så snygg och bra. Stooor varukorg också. Det är planerad lansering i Sverige i september. Perfekt ju! Vi har tyvärr inget pris just nu.
  Maila till [email protected] så vi kan ha dig i åtanke så fort vi får in dem.
  Stor kram och grattis.

  Svara
 • Men va kul! Jag bor i Varberg & fann Joolz förra sommaren. Så fina vagnar om än lite liten förvaring undertill? Inga barn än men det är ju alltid bra att veta vad man gillar om det blir några en dag;)

  Svara
 • Klart du ska ha en JOOLZ när du får barn☺️ Finns shoppingnät om man vill packa med dig massor av saker. Att varukorgen är lite mindre än andra har aldrig stört mig. Vagnen i sig är så bra och har många finesser som andra vagnar saknar. Kram!

  Svara