Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:11 | maj 3, 2014

Flytta till Sigtuna

God lördag min vän. Hoppas allt är väl.
Jag har nyss vaknat och ligger fortfarande under täcket med neddragna persienner. Håller tummarna för att det ska vara fint väder. Vill mötas av blå himmel och strålande sol när jag tar mig ut ur min mörklagda bunker till sovrum.
Nu tänkte jag lägga till mäklare på mitt CV 🙂
Mina och Peters goda vänner Linda och Marcus ska sälja sitt ljusa fina hus här i Sigtuna.
Går du i flyttankar så kolla in det här.




HÄR! är länken så du kan läsa mer om huset och se fler bilder.
Imorgon är det två öppna visningar.
Bor du i närheten av Sigtuna så gör en utflykt hit imorgon. Så underbar och fin stad. Jag vill aldrig flytta härifrån.
Nu är det dags att möta dagen och packa inför roliga dagar med vänner och 40-årsfest.
Kram ❤


8 kommentarer



8 kommentarer om “Flytta till Sigtuna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OMG vad galet fint !! Så otroligt vacker. Men skulle då inte vilja bo i Sigtuna, låter jätte långt bort.

  Svara
 • Oj vilket fint hus!!

  Svara
 • WOW vilket hus ! och så GALET billigt om man jämför med Lund där man får betala nästan 2 millar för en halvt ok trea på 75 kvm. Ett underbart hus, hoppas det blir sålt med en bra budgivning ! Vi stannar nog kvar i Lund dock 🙂 Så kul med tjejfesten, ha det så kul, gärna bilder tack 🙂 Jättefin och rolig blogg, ömsom vin, ömsom vatten, så som livet är. Kram

  Svara
 • Kul! Sa precis i dag till min man att nu på hemnet ligger det ute ett av husen på den där gatan jag sagt jag vill bo 🙂 Jättefint hus och jättefint område.

  Svara
 • OJ vilket drömhus! Men jag som tycker Norsborg är långt bort ska nog inte längre bort från stan. Speciellt inte utan körkort. 😉
  Men det var verkligen superfint!

  Svara
 • Galet fint hus 🙂 Kramar om <3

  Svara
 • Du är då en kvinna med många strängar på din lyra, nu mäklare också 😉 Tjusigt hus, hoppas det går bra att få sålt det, men det tror jag inte blir några bekymmer 🙂 Vi söker också hus, däremot lite längre norrut. Inga känningar på hus till salu där? 😉
  Kram kram

  Svara
 • Superfint hus och superhärlig insida! Det här känns jättelöjligt, men finns det möjlighet att få reda på vart bordet på uteplatsen kommer ifrån? Har letat ihjäl mig efter ett liknande bord men hittar inget.. 😉

  Svara