Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:38 | maj 3, 2014

Tävla med Mia Moscato

Hej min vän. Nu är väskorna packade och jag ska bege mig in mot stan.
20140503-133714.jpg
20140503-133734.jpg
Jag ska möta upp min fina vän Lenita som fyllt 40 år och har fest ikväll. Hon och jag ska ses redan vid 15, checka in på hotell, fixa oss iordning och ha riktig kul. Vi är ett stort gäng tjejer som ska fira Lenita.
Vill du få besök hemma? I så fall vill jag påminna dig om en riktigt bra tävling som vi på FEMME.se har i samarbete med Mia Moscato.
Mia Moscato är ett sött mousserande vin med inslag av päron, fläder, pomerans och citrus. Vinet lanserades på den svenska marknaden förra året och blev direkt en succé. Vinet har under 2013 vunnit flertalet priser i prestigefyllda tävlingar och nu följer man upp succén och lanserar nu vinet på piccoloflaska. Flaskan är perfekt till sommarens alla festligheter och dessutom ett riktigt bra pris.
Nu kan du vinna en lyxig picknick korg fylld med godsaker och bubbel från Mia Moscato. Jag kommer hem till dig, knackar på och levererar priset som din alldeles egna piccolo.

20140503-134138.jpg

Du hittar tävlingen på startsidan eller HÄR! Det är där du lämnar din kommentar för att vara med och tävla så skriv inte i kommentarsfältet nedan om du vill tävla. Glöm heller inte att uppge vilken stad du bor i.
Hoppas vi ses hemma hos dig 🙂
Lycka till.
Kram ❤️

OBSERVERA: Du måste vara 20 år för att tävla i denna tävling. FEMME uppmärksammar att alkohol är beroendeframkallande och varnar därför för riskerna och uppmanar till måttlighet vid konsumtion av alkohol.


5 kommentarer5 kommentarer om “Tävla med Mia Moscato”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Önskar dig en härlig lördag med vänner! Tack för en toppenblogg.

  Svara
 • Hoppas ni får en mysig kväll!!
  Kram, Carina

  Svara
 • Underbart med tjejhelg, hade det förra helgen, mycket bubbel och skratt! Hoppas du får detsamma, försök att inte tänka på barnen 😉 Kram

  Svara
 • Vart lite full i skratt, då jag tävlat & önskade att min dotter skulle få glädjen att få picknickkorg levererad av dig.
  Sen ser min dotter dig på Ica Maxi i lördags. Har ju inte sagt någonting till henne om att jag varit in & tävlat & vips så
  ser vi dig dagen efter, märkligt! Ha det bäst!

  Svara
 • Fråga: Gloria Collell
  Motivering: Jag behöver lite glamor i mitt liv 🙂 Är mitt i livet och lite tid över så att förgylla vardagen med Hannahs besök hade varit toppen!! Bor i Göteborg
  /Helene

  Svara