Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:33 | maj 6, 2014

Fullspäckat schema

Hej min vän. Allt väl?
Jag har fullt upp med massor av jobb som måste vara klart innan vi sticker till Ibiza imorgon. Tydligen ska det vara riktigt dåligt internet på hotellet så jag måste få så mycket som möjligt gjort idag.
Ville mest bara kika in och säga hej och önska dig en fin dag.

Början på veckan brukar alltid vara lite svårstartad så kanske ett fång vita rosor piggar upp.
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤
 
 


9 kommentarer9 kommentarer om “Fullspäckat schema”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha det ljuvligt på Ibitza

  Svara
 • Det känns som om du är så gulligt omtänksam, denna dagen har faktiskt i mitt fall varit förjävlig, ursäkta uttrycket, men, nästa blir kanske bättre. Underbara rosor !!! Ha en toppenfin resa och njut av värmen.

  Svara
 • Hoppas ni får det härligt på Ibiza! Trevlig & safe trip till er!

  Svara
 • Åh underbara rosor! Man känner nästan doften genom bilden. Ibiza låter grymt skönt. Här har vi kallt och regn i massor – har tänt braskaminen ikväll. Hoppas ni får en skön jobb/semester. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/05/06/hold-your-head-high/

  Svara
 • Älskar vita rosor, har jag alltid i stora vasen i entrén. Det gör mig glad. Du får gärna kolla in min blogg med tävling som pågår. Finfint pris från Lundmyr of Sweden. En perfekt leksak och gåva.
  Ha en härlig resa.
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.styledevie.se

  Svara
 • Härligt jobb hur länge stannar ni ? ❤️

  Svara
 • Jag tror jag kan få plats i resväskan

  Svara
 • Får jag inte plats i resväskan

  Svara
 • Ha en trevlig resa! Skönt att åka nu när vädret är grått och regnigt!! Vi har tillbringat natten på Nyköpings sjukhus. Emil har fått blindtarmen bortopererad. Jobbigt att se sina små ha ont!! Nu är den ute och vi vilar upp oss på barnavdelningen.
  Kram, Carina

  Svara