Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:18 | maj 20, 2014

Los Angeles

Hej min vän. Hoppas allt är väl med dig.
Natten till idag svensk tid landade vi på LAX i Los Angeles, lagom jetlagad och glad att vara här. Då var det eftermiddag här och många timmar kvar innan jag kunde lägga mig och sova. När det väl var dags och jag lyckats hålla mig vaken till tio på kvällen (sju på morgonen i Sverige) somnade jag i luften på väg ner på kudden.

20140520-132438.jpg
Har fått låna en väns lägenhet och bil vilket är helt underbart. Så tacksam!
Har massor av möten och annat kul inbokat.
Idag är dock bara en slappdag för att komma in i dygnsrytmen. Ligger nio timmar efter svensk tid. Jag har precis ätit lunch på Chateau Marmont och tänkte köra till Malibu nu. Bara njuta av dagen och att vara här.

20140520-131844.jpg

20140520-132012.jpg
All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Los Angeles”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Härligt! towe

    Svara
  • Fy Fabian va kul! Och wow för att sätta sig bakom ratten och köra där, kanske inte så svårt men när man ser filmer så ser de ut att ha 51 filer åt ett och samma håll…Är du på jobbresa? Men du hinner nog se och uppleva en hel del där ändå…sova kan man göra när man kommer hem 😉

    Svara
  • Hoppas ni får en grymt bra resa! <3

    Svara