Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:59 | juni 2, 2014

Det mobila kontoret

Hej igen min vän. Har din måndag varit bra, so far?
Liv är hemma från förskolan idag. Hon har varit hängig och hade lite feber i lördagsnatt. En extra dags vila är alltid bra.
Har dock massor av jobb att göra idag så Liv har myst med min mamma och Aston. Att passa deras hund Aston är det bästa hon vet.

20140602-150130.jpg 20140602-150154.jpg

20140602-150231.jpg
Sameflaggan hänger utanför dörren.
Jag sitter jag med huvudet i papper och kvitton och datorn i knät. Snart är det dags att slå ihop kontoret. Mitt mobila kontor som idag är hos mamma.
Kramar ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Det mobila kontoret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Va mysigt å vara med mammis. …åh skönt att kunna jobba så fritt….avis:-). Måndagen so far….jo sitter här å är as-pisst ….fick precis höra att vi inte får ut ett öre på Johans cykel som blev snodd från vår tomt i helgen, 6000 kostade den…men det har gått över 7 år. Fatta att det finns så störda idioter som går in på nåns tomt å bara tar…..Vårt ända färdmedel nu när vi inte har bil. Galet arg just nu…..ska ta å tröst-äta lite nu:-) det borde hjälpa:). Hoppas lilla liv mår bättre imorgon. ….kram♡

    Svara
  • Hej! Vad häftigt att ni har samiskt ursprung. Vet du vilken sameby din mammas släkt kommer från? Ha det bäst!

    Svara