Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:42 | juni 4, 2014

Onödigt god

God kväll vacker. Hoppas att din dag har varit bra.
Jag har farit runt som en skållad råtta hela dagen. Så fort jag är själv hemma så går jag på högvarv. Att vara två är så mycket lättare. Jag levde själv med pojkarna rätt länge men då var det ju vara två 🙂 Piece of cake jämfört med fyra.
Här med ger jag en stor eloge till alla ensamstående föräldrar ❤️
Har en vän som ska sova här inatt samt imorgon och se till att William och Mio har det bra till på fredag då det är dags för pappahelg.
Jag, Liv och Vida måste upp väldigt tidigt. Vårt flyg går redan klockan 8.

20140604-224313-81793479.jpg
Våra väskor är packade och kläder till flickorna ligger framme. Klär dem när de fortfarande sover och bär ut dem till taxin.
Nu ska jag lägga mig och kolla på Game of Thrones. Har precis börjat följa den. Deppigt nog så har jag sett klart SOA, så jag har längtat efter en ny serie att se. Har redan sett klart alla säsonger av Grey’s, Suits och Revenge.
Måste så klart äta något gott när jag tittar. Köpte glass på macken och den är så där onödigt god. Var den tvungen att smaka så gott?!? Dessutom lurar jag mig själv att den är nyttig också. Grekisk yoghurt och allt 🙂

20140604-224701-82021219.jpg

20140604-224716-82036604.jpg
All Kärlek ❤️
PS. Glöm inte att vara med och tävla om en lyxig picknick korg, fylld med sommarbubbel från Mia Moscato och annat gott levererad till dörren av din alldeles egna piccolo… Jag 🙂 Sista dagen imorgon. Du hittar tävlingen på startsidan eller så klickar du bara HÄR!


9 kommentarer9 kommentarer om “Onödigt god”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gillar alla serier du radat upp, vi verkar ha samma smak. Tips på andra bra serier är:
  – Orange is the new black
  – The Good Wife
  – Those Who Kill
  Finns massa fler bra

  Svara
 • Fast SOA säsong 7 kommer ju i höst, så du inte missar det! 🙂

  Svara
 • Revenge nya säsong börjar idag torsdag!!! Äntligen

  Svara
 • Revenge nya säsong börjar idag torsdag!!! Äntligen

  Svara
 • Jag känner igen mig (även om jag inte har fyra barn, utan två) varannan vecka. Full rulle kanelbulle..! 😉
  Önskar dig och barnen en fin helg!

  Svara
 • Är det Mios pappa Daniel som båda pojkarna åker till eller åker William till sin när det är pappahelg? 🙂 (Om jag får fråga utan att gå in för privat)
  Du är fantastisk och jag beundrar dig och din styrka! Kram

  Svara
 • William brukar följa med till Mios pappa då hans egna pappa sällan är hemma.
  Kram!

  Svara
 • Chicago Fire och efter de Chicago PD, bästa serierna ja sett på länge!

  Svara
 • Hejsan Hannah! Är själv ett stort fan av SoA och jag förstår din ”depression”. Men om du vill ha en ny serie så rekommenderar jag starkt Orange is the new black. Alla avsnitt direkt på netflix och säsong två har just släppts, ge den 3 avsnitt minst, du lär inte bli besviken (hoppas jag).

  Svara