Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:23 | juni 9, 2014

Vinn SPA-helg eller mig!

God kväll i stugan. Hoppas din dag har varit bra.
Jag har hunnit med massor. Tömt psykförrådet (dock bara till ett annat rum, så det är en lång väg kvar), varit på kalas med Liv, fixat i trädgården och jobbat med ett projekt som du i dagarna ska få ta del av. Tror du kommer bli lika glad som jag är över det 🙂

20140609-221923-80363067.jpg
Tyckte att jag var värd en mjukglass med hjortronsylt.

20140609-222010-80410633.jpg
Sötnos i chock 🙂
Jo, du missar väl inte våra tävlingar?!? Niiinis och Annika Duckmark lottar ut en SPA-helg på Falkenberg Strandbad i samarbete med Freixenet och så kan du ju vinna en picknick korg fylld med Mia Moscato och andra godsaker levererad av din piccolo… Jag!

20140609-222341-80621298.jpg
På startsidan HÄR! hittar du båda tävlingarna.
Lycka till!
Nu sover alla barnen och jag ska pussa på min Peter innan jag kastar mig över ett nytt avsnitt av Game of Thrones.
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Vinn SPA-helg eller mig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon!
  Så kul att följa dig och familjen överallt, och jaaaa jag har tävlat överallt och hoppas såklart på tur:)
  Önskar dig en fin tisdag, här i Skåne skiner solen och det är redan varmt och skönt ute.
  Kram

  Svara
 • Åh vet inte vad som är bäst, att få krama om dig och tala om för dig vilken otroligt fin människa jag tycker att du är eller att faktiskt få åka till Falkenberg som jag så länge önskat. =)
  Massa fina kramar

  Svara
 • Hej
  visste inte riktigt vart jag skulle kommentera…
  När man är på startsidan (på dator) och håller muspkaren över bloggar så kan man ju välja blogg, men inte när det är reklamen från Lord Sinclair, den ligger över själva bloggnamnen så man kan bara välja de bloggar som syns under själva reklamskylten, från kvinnohemmet och neråt är de man kan välja, så har det inte varit tidigare, kanske inget stort problem men ändå 🙂
  kram o ha en fin dag
  Linda

  Svara
 • Hej Linda. Bra att du säger till. Har varit inne på både min och Peters dator samt min mobil men det ser inte ut så här. Vad konstigt? Kan det vara något med din webbläsare? Vi tar helt enkelt bort den bannern. Stänger av kampanjen. Du måste ju kunna läsa bloggarna 🙂
  Hör av dig igen om det fortsätter att vara så.
  Kram!

  Svara
 • Hej.
  Håller med dig Linda… Jag kan inte heller komma in på bloggarna när reklamen från Lord Sinclair ligger över 🙁 Det måste vara fler som har det så! Hoppas att det går att ordna så vi kan läsa alla härliga bloggar framöver!

  Svara
 • Har varit inne på både min och Peters dator samt min mobil men det ser inte ut så här. Vad konstigt? Kan det vara något med din webbläsare? Vi tar helt enkelt bort den bannern. Stänger av kampanjen. Du måste ju kunna läsa bloggarna 🙂
  Hör av dig igen om det fortsätter att vara så.
  Kram!

  Svara
 • Otroligt söt unge, hon sötnos i chock! Ögonen gör sig ännu vackrare till solhatten.

  Svara