Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | juni 10, 2014

Jag börjar se ljuset

God tisdag min vän. Hoppas allt är väl.
Här är det fullt upp. Sitter med jobb och planering. Har mycket kul att fixa med och det är ännu roligare att jag idag kan ha mitt kontor ute i solen. Det mobila kontoret dagar som dessa är något jag känner mig väldigt tacksam över.
Vi är inne i en superhektisk period men bara positivt. Kämpar hårt och längtar efter att få berätta för dig 🙂

20140610-103305-37985157.jpg

20140610-103315-37995440.jpg
Här är två glada tjejer på väg till förskolan.
Måste visa en bild på mitt psykförråd som numera är allt annat än det.

20140610-103415-38055719.jpg
Jag börjar se ljuset. Snart är det ordning!
Men nu är Vidas rum det nya psykförrådet 🙂 Bara ett litet tag dock.

20140610-103638-38198528.jpg
Allt detta ska sorteras, mycket ska slängas, lite ska sparas och massor med kläder och leksaker ska jag sälja. Tänkte ha en loppis här hemma i sommar. Måste spåna på när och hur. Då är du hjärtligt välkommen att fynda.
Snart kommer det hit en kille som ska hjälpa mig och inreda mina förråd med hyllor, lådor och massor med bra förvaring. Är alldeles till mig 🙂

20140610-104201-38521769.jpg
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Jag börjar se ljuset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt att kunna arbeta hemifrån 🙂
  Det är inte så att ni behöver mera folk eftersom ni får mer och mer att göra?
  Vad fina flickorna är…

  Svara
 • Tack, Hanna för din fina blogg. Detta finns så mycket kärlek. All lycka till dig.

  Svara
 • Vad långt hår hon fått Liv….superfint:-). Skönt å rensa ut….blir du inte av med allt kan du boka loppisbord den 26 å 27 juli….Johan, min man , ska ha ”norrorts” största loppis i vikingahallen :-). Om inte annat kan du komma dit å fylla på psykförrådet;). Puss å kram

  Svara
 • Ni ska väll inte flytta? Kram

  Svara
 • Aldrig i livet 🙂 Behöver bara rensa och sortera.

  Svara
 • Vad kul med loppis! Har du babykläder att sälja? Jag väntar första barnet och köper gärna begagnade kläder. Kram

  Svara
 • Fina flickor. Växer så det knakar 🙂
  Åh, vad roligt med loppis!! Du har så sjukt fina kläder så jag hade gärna kommit och handlat av dig 🙂
  Kommer upp till Stockholm i slutet på juli, 26-29 som det ser ut nu 😀
  Vacker du är!
  Önskar dig också en fin dag.
  Kram ❤️

  Svara
 • Duktiga Hannah ❤️❤️

  Svara
 • Hej Hannah:) Jag skriver aldrig kommentarer men idag känner jag att jag måste dela med mig att jag har drömt om dig☺️ att jag har varit hemma hos dig och du var så snäll och trevlig en människa med ett stort hjärta, så här upplevde jag dig

  Svara
 • Hej Hannah:) Jag skriver aldrig kommentarer men idag känner jag att jag måste dela med mig att jag har drömt om dig☺️ att jag har varit hemma hos dig och du var så snäll och trevlig en människa med ett stort hjärta, så här upplevde jag dig

  Svara
 • Jag hade gärna kommit och fyndat då jag är behöver kläder till min snart ett åring men bor ju på västkusten och kan inte komma. kram

  Svara
 • Duktig du varit 🙂
  Är riktigt härligt att få ordning. Här hemma rensas det för fullt. Insåg hur mycket vi hade som vi inte behöver när vi renoverade hemma *haha*
  Snart så….Kram och ha en fin dag

  Svara