Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:38 | juni 12, 2014

Hyss

Hej min vän. Hoppas att du har en fin dag.
Jag har hunnit flyga till Gotland, ha möte där, äta lunch och sedan flyga hem igen.

Hann med en god lunch i solen i vackra Visby.


Crepes med västerbottenost, creme fraiche, ruccola, soltorkad tomat och rödlök.


Älskar Gotland. Har inte varit där så många gånger men de gånger jag varit där så vill jag stanna.
Egentligen skulle jag och Liv åkt iväg på husbilssemester med min vän Camilla Läckberg och ett gäng andra tjejer idag. Men jag kände att jag var tvungen att ställa in. Har varit borta så mycket och känner att jag bara vill vara hemma. Min kropp vill inte. Plus att jag inte vill vara borta från Vida och pojkarna. Tror det skulle bli en galet rolig vecka men hälsan och barnen går före. Ska iväg igen veckan efter midsommar så det skulle bli för mycket. De har dock lovat att ha kul åt oss också 🙂
Vida skulle varit hemma med Peter för hon har inte tålamod att sitta i en bil dag ut och dag in. Dessutom skulle det inte bli semester då hon är mer vild än tam och skulle säkert smita på campingen så fort jag vände ryggen till. Som igår när jag lät henne stå vid handfatet och greja i vattnet. Hon älskar att tvätta händerna, borsta tänderna och tvätta allt som finns på handfatet. Igår kom hon dock på en till sak som hon gillade. Bada i handfatet!

På någon enstaka minut hade hon klätt av sig och klättrat upp i handfatet 🙂


Där satt hon och tvättade sig och borstade tänderna. Tokan!


All Kärlek ❤
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Hyss”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SötisVida 😀 Påhittig liten fröken det där 😛 Och alla sätt är bra utom de tråkiga vet du 😉

  Svara
 • Hej fina! Åååå vad söt hon är Vida. Du verkar ha en otroligt glad och fin familj. Ville fråga vad du använder för puder och solpuder? Använder du någon foundation? Du har så fin hy!!! och vacker som få är du!
  Trevlig kväll

  Svara
 • Men gud så gulligt, vilket charmtroll!

  Svara
 • Vad fin hon är, din lilla. Fin bild från Gotland. Är nyfiken på Visby för vi ska dit för första gången i sommar.

  Svara
 • Vi var på Gotland för ett några år sedan och blev förälskade. Så vackert. Blir en tur dit nästa år igen 🙂
  Mysigt att vara hemma och rå om sin fina familj. Ska jag passa på att göra idag med, är ju sommarlov.
  Kram och ha en toppen fredag <3

  Svara
 • Vilken underbar liten busig dotter du verkar ha! Syns i hennes ögon ibland att hon är busig

  Svara
 • Vida på Bråkmakargatan hihi ❤️

  Svara