Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:33 | juni 18, 2014

Vinn inredning för 10.000 kr

God onsdag min vän. Hoppas allt är väl.
Inte bara jag som vaknade till en småkylig och ruggig onsdag, va? Var tog sommaren vägen? Jag ska strax sätta mig i bilen och köra tre timmar för att lämna över en lyxig picknick korg till en av vinnarna i Mia Moscato-tävlingen. Så jag är i och för sig inte helt deppig över att solen inte skiner 🙂
Vill påminna dig om tävlingen som jag har i samarbete med Elfa.
I tävlingen #elfiebyelfa kan du tävla om produkter från Elfa till ett värde av 10 000 kr. Det enda du behöver göra är att lägga upp en selfie på dig från garderoben, förrådet eller dylikt. En elfie är alltså en selfie från hemmets djupaste vrå! Om denna plats är en fröjd för en ordningsman eller i stort behov av struktur spelar så klart ingen roll. Använd #Elfiebyelfa för att tävla med din bild.
Bilderna läggs upp på Elfas Facebook-sida. Jag, tillsammans med Elfas förvaringsexperter utser den vinnande bilden. Vinnaren presenteras både på min blogg och på Elfas Facebook.
Du tävlar genom att lägga upp din elfie på instagram eller på Elfas Facebook med hashtagen #elfiebyelfa. Har du inte Instagram eller Facebook går det bra att maila din bild till [email protected].
Om du inte redan hunnit så gå gärna med i Elfas Facebook-grupp som du hittar HÄR!
Fullständiga tävlingsregler hittar du HÄR!
Så nu går du in i din garderob, tar en bild med dig och all din skit och lägg upp på ditt Instagram eller Facebook 🙂 Lätt som en plätt. Glöm ej #efliebyelfa.
Mitt psykförråd blev rena drömmen.

Före Elfa.


Efter Elfa.


Tävlingen pågår från nu till 20 juni.
Lycka till ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Vinn inredning för 10.000 kr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sommaren är här! I Arboga! 😀

  Svara
 • Lyllo! Tror jag kommer dit 🙂
  Kram ❤

  Svara
 • Ja det förrådet liknar INTE mitt, det rensade alltså 🙂 Här i Lund är det 28 grader i solen, antagligen tyvärr inte på midsommarafton men vi hoppas på noll regndroppar. Glad midsommar !!!

  Svara