Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | juni 19, 2014

JOOLZ

God förmiddag min vän. Allt väl?
Nu lämnar jag och Peter Karlstad. Men vi passade så klart på att besöka butikerna i stan som har JOOLZ, Babyproffsen och Köpbarnvagn.se innan 🙂

20140619-104211-38531102.jpg

20140619-104345-38625986.jpg
I Babyproffsens gratistidning Baby hittar du en intervju med mig om bl a JOOLZ.

20140619-104901-38941448.jpg
JOOLZ mania.

20140619-104541-38741814.jpg
Nu har det kommit en JOOLZ vagn med ekologiska tyger och material. JOOLZ Sense. Ska visa dig bilder när jag kommer hem.
Imorgon är det midsommarafton. För mig är det sommar. Trots att vädret sällan är särskilt bra 🙂
Alla verkar ha planer, stora fester och landställen. Vi ska bara vara hemma med barnen och så kommer min vän Jessica och hennes två döttrar. Skönt hemmahäng med sill, blommor och allt annat som hör midsommar till lär det bli.
Vad har du för planer?
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “JOOLZ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med dig, midsommar är sommar 😀
  Härligt med lugnt firande. Jag ska jobba eftermiddag/natt så jag ska fira midsommar på jobbet 🙂
  Ha ett härligt firande,stor kram <3

  Svara
 • Gör samma som du, tar det lugnt efter en intensiv jobbperiod. Orkar inte riktigt med ett stort firande detta år. Vill bara ha lugn och ro och lite god mat, vad mer kan man begära. Ja, det skulle vara fint väder då men det rör vi inte på så det är bara att gilla läget.
  Trevlig Midsommar!

  Svara
 • Samma här, vi ska nog bara vara hemma med barnen. Det kommer inte ens förbi någon kompis 🙂 Men det känns faktiskt ganska skönt.
  Jag läste precis intervjun med dig i nya mama. Väldigt bra och inspirerande. Jag håller med, det kunde vara lite mer fokus på dig som kvinnlig företagare.. men jag har en känsla av att media sakta men säkert lägger om bilden av dig. Go girl! 🙂
  Trevlig midsommar!

  Svara
 • Åh jag som var ledig idag, missade dig! Hoppas du kommer snart igen!? /Lisa på babyproffsen

  Svara
 • Här gjorde vi inget alls. Jag avskyr storhelger! Med skam i kroppen inser man att man inte blev bortbjuden i år heller eller att någon svarade på vår inbjudan. Vad gör vi för fel? Så det blev en tacomiddag som vilken annan fredag som helst…

  Svara