Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:39 | juni 19, 2014

Våra Små

Tog en liten avstickare och stannade till på mysigaste butiken Våra Små i Örebro. De säljer så klart JOOLZ 🙂

20140619-124428-45868826.jpg

20140619-124439-45879262.jpg
Camilla som äger Våra Små, jag och Heléne.
Har du inte möjlighet att besöka butiken så kika in på deras hemsida HÄR!
All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Våra Små”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Världens bästa butik <3 <3

  Svara
 • Vilken söt liten butik 🙂 Kan jag inte läsa intervjun med dig på något annat sätt än att åka och kolla barnvagn 😉 Nu behöver vi ju kolla det men hade tänkt vänta ett tag ändå. Ha en trevlig kväll, kram Lotte

  Svara
 • Fina Hannah! Köpte tidningen Mama igår o läste reportaget med dig. Åh, vilka bilder sen! Du är så otroligt vacker och klok och jag gläds över att många gillar din blogg, precis som jag. Skriver som Mio gjorde på mors-dag, du är den finaste mamman som finns! Kram o trevlig midsommar

  Svara
 • Åh någon som vet vilket märke det är på Camillas blå skor? Söker såna men har inte hittat några:(

  Svara
 • Vad kul att du var till Våra små. Jag köpte min barnvagn där för 8 år sedan. Då var det tre systrar som drev den butiken och de var så serviceinriktade och hur gulliga som helst. Kram o ha en skön midsommar.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vi väntar vårt andra barn och jag såg min första Joolz vagn på stan idag, så otroligt snygg. Finns det några återförsäljare i Östergötland? Aldrig sett Joolz förut, skulle gärna vilja veta lite mer. Vore tacksam för svar 🙂
  Med vänlig hälsning, Frida

  Svara